spot_img
spot_imgspot_img
11 C
Vaslui
27-mai-2024

Accident teribil în urma aluviunilor, dupã o ploaie torentialã! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

ULTIMA ORÃ: Un accident destul de grav s-a produs în urmã cu o orã, din cauza ploii torentiale cãzute în acceasi zonã „blestematã”, pe DE 581, în dreptul Pensiunii Mira. Accidentul s-a soldat cu trei victime, transportate la spitalul din Bârlad.

De fiecare datã când plouã torential, peste Drumul European vin torenti de pe dealul din apropiere, care pun în pericol soferii prinsi în trafic în zonã. De data aceasta ghinionist a fost un sofer din Republica Moldova, care se îndrepta dinspre Chisinãu spre Bârlad. A fost surprins de ploaia teribilã care a cãzut timp de 15-20 de minute peste zona Bârlad si nu a realizat cât de periculoasã este viitura care venea pe sosea. A intrat cu vitezã în ea si a fost aruncat în afara pãrtii carosabile, derapând imediat pe mâlul adus pe sosea. În urma accidentului au rezultat trei victime rãnite usor, care au fost transportate la spitalul din Bârlad pentru acordarea de îngrijiri si pentru investigatii.

„Detașamentul de Pompieri Bârlad intervine în localitatea Simila, comuna Zorleni, la un accident rutier produs din care au rezultat trei victime. Se intervine cu un ASAS si o ambulantã tip EPA. În sprijin au mai fost chemate douã ambulante apartinând SAJ Vaslui, substatia Bârlad.”, a precizat Marius Stanciu, purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui. Vom reveni cu amãnunte dupã efectuarea cercetãrilor de cãtre politia rutierã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.