spot_img
spot_imgspot_img
14.5 C
Vaslui
27-mai-2024

Arestat dupã ce a poftit la o bãtrânã de 81 de ani!

- Advertisement -

NEMERNIC …Caz socant în comuna Puiesti, unde un bãrbat de 54 de ani, din satul Rusi, a încercat sã violeze o bãtrânã de 81 de ani, din satul Iezer. Pentru fapta sa, judecãtorii bârlãdeni au emis un mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile, iar violatorul a contestat mandatul!

Dupã ce cã este infractor si violator, Ioan Dumbravã, de 54 de ani din satul Rusi, comuna Puiesti, se crede îndreptãtit sã spere cã judecãtorii vasluieni îl vor lãsa în libertate. Acesta a contestat sentinta emisã pe 19 iunie de judecãtorul de drepturi si libertãti din cadrul Judecãtoriei Bârlad, prin care a fost emis mandat de arestare preventivã, pe numele lui, pentru comiterea infractiunii de tentativã de viol. „Admite propunerea de arestare preventivã formulatã de Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad privind pe inculpatul Dumbravã Ioan, cu domiciliul în sat Rusi, com. Puiesti, jud. Vaslui, cercetat pentru sãvârsirea infractiunii de tentativã la infractiunea de viol. Dispune arestarea preventivã a inculpatului Dumbravã Ioan, în com. Puiesti, jud. Vaslui, cu domiciliul în sat Rusi, com. Puiesti, jud. Vaslui, pentru o duratã de 30 de zile începând cu data de 19.06.2019 si pânã la data de 18.07.2019 inclusiv. Respinge cererea de luare a mãsurii controlului judiciar sau a altei mãsuri neprivative de libertate fatã de inculpat, formulatã de inculpat prin apãrãtor.”, a decis judecãtorul bârlãdean.

Iatã pentru ce a fost arestat Ioan Dumbravã

În noaptea de 17/18 iunie, Ioan Dumbravã a pãtruns fãrã drept în locuinta unei bãtrâne de 81 de ani, din satul Iezer, comuna Puiesti, încercând sã o violeze. Bãtrâna s-a apãrat si a tipat, fiind auzitã de un vecin care a anuntat politia la 112 si a intervenit pentru a salva pe biata bãtrânã de la a fi batjocoritã de indivul fãrã scrupule si beat mort. Ioan Dumbravã a fost retinut pentru 24 de ore, iar pe 19 iunie a fost prezentat de cãtre procurorul de caz în fata judecãtorului de drepturi si libertãti al Judecãtoriei Bârlad, care a admis solicitarea procurorului de emitere a mandatului de arestare preventivã. Urmeazã ca în urma apelului fãcut de inculpat, prin apãrãtorul sãu, judecãtorii vasluieni sã decidã dacã mandatul de arestare preventivã se mentine sau nu. Deocamdatã, infractorul este în arestul IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.