spot_img
spot_imgspot_img
12.4 C
Vaslui
19-mai-2024

Badantã din Bârlad, agresatã sexual si umilitã de bãtrânul pe care îl îngrijeste! (VIDEO)

- Advertisement -

VIATÃ AMARÃ PRINTRE STRÃINI

UMILINTÃ…Pleacã printre strãini cu gândul sã munceascã si sã asigure un trai decent copiilor rãmasi acasã. Nimeni nu stie însã ce sacrificii uriase fac, cum muncesc fãrã întrerupere din zori si pânã seara si uneori îndurã umilinte groaznice. Este povestea a mii de vasluience plecate în strãinãtate pentru a îngriji bãtrâni si care se întorc traumatizate psihic dupã socurile suferite. Un video socant trimis redactiei noastre din Bârlad de o badantã din Italia, care provine din zona noastrã, scoate în evidentã umilintele pe care le îndurã aceste femei, pentru a-si putea ajuta familiile. Femeia a fost agresatã sexual de Giovanni, un bãtrân de 84 de ani, pe care a ajuns sã-l îngrijeascã printr-o agentie de plasare de fortã de muncã din Italia. Ne-a rugat sã o protejãm, pentru cã nu vrea sã afle cei de acasã ce umilinte îndurã. „De multe ori asa sunt bãtrânii, mai ales bãrbatii în vârstã, singuri, care si-au pierdut mintile si fac tot felul de astfel de propuneri. Ne cred curve si ne jignesc, iar noi ne apãrãm, îi mai reclamãm, dar de multe ori înghitim în sec si îi potolim cu ajutorul rudelor lor sau uneori chiar cu politia. Dar e trist cã suntem nevoite uneori sã suportãm asemenea umilinte.”, ne-a spus aceasta. Imaginile sunt de-a dreptul socante si pot avea impact emotional.

Italia e oficial tara cu cea mai îmbãtrânitã populatie din Europa. Datele Eurostat aratã cã peste 22% dintre italieni au peste 65 de ani. Tot în Italia trãiesc oficial peste un milion de români. Neoficial, numãrul lor a trecut de 3 milioane, fiind minoritatea principalã în peninsulã. Si cum italienii sunt cel mai îmbãtrânit popor de pe continent, româncele au devenit cea mai mare fortã de muncã în domeniul îngrijirii bãtrânilor. Italienii le numesc badante si o natiune întreagã se bazeazã pe sprijinul lor. În cele mai multe cazuri din Italia, fie bãtrânul, fie copiii sau rudele lui le trateazã înjositor, când le vãd pe femei, care vin din zonele sãrace ale Europei ca România – în special din Moldova, care acceptã, pe bani relativ putini, sã fie la dispozitia lor zi si noapte. A trãit o experientã cruntã, pe propria piele si o femeie din zona Bârladului, care a fost trimisã sã îngrijeascã un bãtrân de 84 de ani.

Bãtrânul Giovanni si-a pierdut mintile, si s-a crezut Casanova

„Dupã câteva zile de când începusem sã lucrez la bãtrânul Giovanni, m-am trezit cu el cã vine peste mine noaptea în camera mea si îmi cere sã facem sex! Eu am rãmas fãrã cuvinte, dar el era foarte insistent. Mi-am luat telefonul si am început sã-l filmez, ca sã am probe sã le arãt rudelor lui ce face si mai ales celor de la agentie! Pentru cã m-a jignit enorm! Am reactionat calm, îmi era fricã de o eventualã crizã din partea lui, l-am întrebat de ce face asta, iar el si-a dat jos pantalonii si a scos din chiloti …. organul, fluturându-l în fata mea si fãcându-mã cu..ã. Mi-a zis cã stie el cã am fost cu bãrbati si cã de ce nu vreau cu el. L-am potolit, i-am zis sã meargã sã se culce, i-am spus frumos cã eu am sot si copii, cã nu pentru asta am venit, ci sã am grijã de el, iar el mã tot ameninta cã îi va spune femeii de la agentie cã este nemultumit de mine. M-a certat întruna si m-a jignit! Vedeti ce umilinte suportãm, prin ce trebuie sã trecem ca sã aducem bani acasã familiei? V-am trimis acest video ca sã înteleagã oamenii care spun cã avem o viatã bunã, cã e usor sã fii badantã. Nu este! Deseori este umilitor. Dar am copii, am un sot care munceste si el cum poate în România, în cea mai sãracã zonã din tarã, iar cu ce trimit eu de aici ne-am fãcut o casã, avem copiii de tinut la scoalã. Dar asa ceva este greu si îti trebuie nervi tari ca sã nu clachezi”, a spus femeia care ne-a trimis video-ul. Comentariile sunt de prisos!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.