spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

CONCURS: câstigã cinci abonamente la Open Camp Vaslui

- Advertisement -

CONCURS… Organizatorii Festivalului Open Camp se tin de promisiune si oferã cinci abonamente la eveniment celor care au amintiri frumoase despre acesta. Tot ce trebuie sã facã este sã dea like paginii Hiccup – Coffee and tea, sã dea share postãrii despre concurs si sã lase un comentariu în care sã povesteascã cea mai fainã experientã legatã de Open Camp. “Noi suntem nerãbdãtori sã aflãm ce lucruri frumoase ati trãit de-a lungul celor 9 editii de pana acum. Pe data de 9 iulie, la ora 20, vom alege cele cinci comentarii cîstigãtoare”, au transmis organizatorii. Pentru cei mai putin norocosi, care nu se vor afla pe lista câstigãtorilor, biletele si abonamentele pot fi cumpãrate de la cafeneaua Hiccup – Coffee and tea. De asemenea, abonamentele se gãsesc si în format electronic pe www.iabilet.ro si în magazinele Flanco, Diverta, Cãrturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plãti cu cardul, Paypal, pe facturã la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tarã.

Cea de-a zecea editie a evenimentului va avea loc în perioada 16-22 iulie. Pe scenã vor urca peste 20 de trupe si artisti din România, Moldova si Serbia, capurile de afis fiind VAMA, cu Tudor Chirilã în prima linie, TAXI si S.A.R.S (Serbia). Distributia este completatã de Alexandru Andries&Berti Barbera, Via Dacã (Republica Moldova), Bucovina, Macanache si multi altii. Asa cum ne-am obisnuit, pe lângã concerte, în cadrul festivalului vor fi si alte proiecte ce au ca scop colorarea si readucerea la viatã a orasului. Vom avea parte de un eveniment de graffiti, expozitii, competitii sportive, ateliere, proiectii de film, precum si o impresionantã demonstratie de video mapping. Toate aceste proiecte vor fi coordonate cu ajutorul unei echipe de 50 de voluntari, majoritatea dintre ei fiind elevi de liceu.

Apel cãtre vasluieni: „dacã ai o idee bunã, un proiect pentru comunitate, nu te sfii sã ne scrii”

„Ceea ce în 2010 era „visul unei nopti de varã” pe bãncile unui parc numit Secu, o idee colectivã a unor oameni ce gândeau si care simteau nevoia sã fie altfel într-un oras monoton, a ajuns acum la cea de-a zecea editie consecutivã. Credem cã prin Open Camp am multiplicat si transmis trãirile de atunci si am creat un loc deschis, unde fiecare sã se poatã exprima liber si nestânjenit. Nu ne-am propus niciodatã sã facem un festival mare, dar ne-a plãcut când lumea ne spunea cã suntem un fel de Vama Veche de trei zile, un loc colorat, o miscare care readuce orasul la viatã prin muzicã, film, artã de stradã, expozitii si altele. Open Camp Vaslui 2019 este un eveniment pentru întreaga familie, asa cã nu îti face griji dacã vrei sã vii însotit de copii la festival. Pentru cei mici vom avea amenajat un loc special de joacã si activitãti asa cã îl poti uita în grija voluntarilor nostri câtã vreme voi ascultati trupa preferatã. De retinut este cã toti copiii sub 12 ani au intrare liberã. Dacã ai si un cãtel care plânge când este lãsat singur acasã, tine cont cã suntem si petfriendly (n.r. prieteni cu animalele)”, a declarat Ciprian Hordilã, organizator al Festivalului Open Camp Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.