spot_img
spot_imgspot_img
27.5 C
Vaslui
03-iun.-2024

Nunta anului, eveniment unic, creat de trei doamne cu stil | FOTO

- Advertisement -

MONDEN…Nunta fiului deputatului PSD, Aurel Cãciulã de la Husi, a fost cu adevãrat evenimentul monden al anului în judetul Vaslui. N-a fost atât de mediatizatã precum cea a lui Brigitte si Florin Pastramã, dar evenimentul organizat la salonul de nunti de la Pensiunea Mira a avut stil, iar elementele novative au dat nota de elegantã. Aranjamentele de flori suspendate, în patru culori calde (alb, roz prãfuit, verde salvie si auriu), candy barul în aceleasi nuante, tortul miresei cu douã etaje transparente pline cu flori naturale, cvartetul de la Filarmonica din Iasi care cânta deasupra apei au fost surprizele care au tãiat respiratia invitatilor. Cum nunta fãrã muzicã e ca mâncarea fãrã sare, mirii au adus tocmai de la Bucuresti cel mai în vogã taraf, Cleante, împreunã cu solista Diana Matei. În spatele reusitei acestui eveniment au fost trei femei de ispravã: Mirabela Popica, proprietara pensiunii, Ada Cazacu, de la Cofetãria Vipp din Bârlad si Denisa Costin (Dada) de la Dada Flower&Events, care au gândit unitar acest mega eveniment.

Fiul deputatului Aurel Cãciulã, Mãdãlin, si-a pus pirostriile. Si el politician, dar în altã ligã (este consilier judetean), s-a lãsat greu sedus de Ana, întârziind cam cu aproape doi ani acest eveniment, care va fi cu sigurantã nunta anului în judet. Mirii au tinut ca nunta lor sã iasã fãrã cusur, mai ales cã aveau un musafir pretentios, fiul lor de aproape un an. Desi familia Cãciulã detine la Husi douã sãli de evenimente, cea de la piscina Lohan din suburbiile orasului dintre vii si cea de la Omnia, a preferat o locatie mai sic, alegând pensiunea Mira. Cu acest eveniment, în judet s-a impus un standard. S-a terminat cu nuntile în care mirii veneau cu bãuturile de acasã, iar la final plãteau aranjamentele de flori de pe mese, ospãtarii si bucãtarii separat si chiar fetele de masã. Aici s-a vãzut o nuntã organizatã ca la carte, în care amfitrionul, Mirabela Popica, si-a ales o echipã, formatã din cel mai renumit cofetar, Ada Cazacu din Bârlad, medaliatã la toate concursurile de profil din tarã si un designer, Dada, cum e cunoscutã în Bârlad, de la Dada Flower&Events care s-a ocupat cu decoratiunile florale, creând o atmosferã de vis. Asadar Mãdãlin si Ana au venit la nunta lor fãrã grija ca la final sã plãteascã bucãtarii sau fetele de masã, bucurându-se de explozia floralã creatã de Dada si de minunile din candy bar, marca Vipp.

Candy barul, în patru culori cu gust de ciocolatã belgianã si fructe de pãdure

TORTUL MIRESEI… Pensiunea Mira e deja cunoscutã pentru nuntile cu stil organizate aici, însã nunta lui Mãdãlin si Ana a întrecut toate asteptãrile fiindcã si-au dat concursul trei profesionsti care au lucrat în echipã. Ada Cazacu este unul dintre ei. Misiunea sa a fost tortul miresei si candy barul, pe care trebuia sã-l încadreze perfect în explozia floralã creatã de Dada. Cum tematica nuntii a fost pastelul, creat din patru culori (alb, auriu, roz prãfuit si verde salvie), celebrul cofetar a colorat minitartele, minieclerele, minimerengue-rile, minibezelele, pralinele, macarons-uriule sau migdalele glazurate în aceleasi nuante. Vedeta serii a fost tortul miresei, fãcut din martzipan ivory, cu mousse de ciocolatã albã belgianã si mousse de fructe de pãdure cu iaurt, fãcut cu douã blaturi transpartente pline cu flori proaspete. Si deasupra tortului a fost un superb buchet de flori, care rivaliza cu buchetul miresei. “Am avut peste 60 de sortimente de prãjituri asezate în vase aurii, antichizate, cu filigram de aur. Am folosit doar ciocolatã belgianã albã si neagrã de origine, iar pentru minitarte am comandat special de la fabrica din Cisnãdie coji de ciocolatã pe care le-am umplut cu mousse-uri diverse. Toate decoratiunile de ciocolatã au fost unicat, precum si cojile de ciocolatã. Am adus de la Paris, special pentru acest eveniment, diamante din zahãr, fiindcã am vrut sã fie cu adevãrat ceva special. Tortul a fost creatia colegei noastre, Ana Maria Filip, un maestru cofetar premiat si apreciat în toatã tarã. Noi zicem cã pentru zona noastrã e ceva nemaivãzut, iar noutatea constã în cele douã etaje transparte pline cu flori naturale. Partea de sus este fãcutã dintr-un martzipan ivory si mousse de iaurt si ciocolatã albã belgianã, cu fructe de pãdure. Pentru invitati am creat prãjituri sub forma unor semisfere, tot din ciocolatã albã, iar în mijloc o bulã cu crunch de zmeurã si alune”, a spus Ada Cazacu.

Mii de fire de flori pentru Ana si Mãdãlin în patru culori: alb, auriu, roz prãfuit si verde salvie

Decorul din interiorul cortului unde s-a desfãsurat nunta anului a fost unul de vis. Explozia de flori a întrecut orice asteptare, transformând mesele nuntasilor în grãdini suspendate. “Nu mã întrebati câte flori am folosit cã nu stiu sã vã spun, însã pot sã estimez cã a fost o dubã întreagã. Mã bucur cã mirii ne-au ales si ne-au lãsat sã creãm cu adevãrat ceva profesionist, fãrã sã epatãm si sã obosim privirile nuntasilor. A fost o provocare pentru firma noastrã, iar faptul cã cei doi miri au apreciat ne-a bucurat foarte mult. A contat si echipa cu care am lucrat si aici vreau sã le multumesc doamnei Cazacu si Mirabelei pentru cã împreunã am creat o atmosferã unitarã”, a spus Denisa Costin. Si cum la nunti conteazã pe lângã muzicã si vinul, sã spunem cã la aceastã nuntã licorile lui Bachus au fost aduse de la Averesti. Era si normal. Dacã în România, comisarii europeni au fost întâmpinati, în camerele de hotel, la preluarea presedintiei europene cu aceste vinuri, era normal ca la nunta anului sã nu lipseascã. (Lucian TIMOFTICIUC)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.