spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Si-a pus capãt zilelor în fata fiului sãu de numai trei ani

- Advertisement -

GEST EXTREM…Un bãrbat în vârstã de 32 de ani si-a tãiat gâtul si si-a încheiat socotelile cu viata, miercuri dupã-amiazã, în localitatea Puscasi. Socantul incident a avut loc în casa pãrintilor, unde bãrbatul locuia si unde se afla si copilul acestuia. Minorul si-a vãzut tatãl agonizând câteva minute bune, pânã a fost luat de o vecinã. “Primul lucru pe care l-am fãcut când am ajuns a fost sã scot copiii de acolo. În casã era copilul lui si o fetitã, verisoara bãietelului. A apucat sã-si vadã pãrintele agonizând pentru cã dupã ce l-am dus acasã la mine mã tot întreba dacã tatãl lui se face bine, dacã a fost dus la spital”, ne-a spus o vecinã. Cei care l-au cunoscut pe Cãlin Tuchendrea spun cã acesta cãzuse într-o depresie în ultima perioadã, cauzatã de despãrtirea de persoana iubitã. În plus, bãrbatul era un consumator de bãuturi alcoolice, iar asta i-ar fi tulburat si mai mult mintile.

Cazul persoanelor tinere din judetul Vaslui care aleg sã-si punã capãt zilelor creste alarmant, de la o lunã la alta. Ultimul caz este al lui Cãlin Tuchendrea, un bãrbat în vârstã de doar 32 de ani din localitatea Puscasi, care miercuri dupã-amiazã s-a sinucis, tãindu-si gâtul cu un cutit. Gestul socant a suprins pe toatã lumea, chiar dacã tânãrul nu traversa o perioadã foarte bunã. “A trãit o vreme în concubinaj cu o fatã din judetul Giurgiu. În urma acestei relatii a rezultat un copil, un bãietel care acum are trei ani. Motivul pentru care a ales sã-si punã capãt zilelor nu îl cunoastem. Fosta lui prietena mai venea pe aici, pentru a vedea copilul. L-a mai si luat la ea, la Giurgiu. Au si muncit împreunã, un an, la o serã din Tecuci. S-au înteles bine cât s-au înteles, apoi fiecare si-a vãzut de drumul lui. Bãiatul ãsta venise de douã sãptãmâni din Germania. Muncea acolo. Era foarte slab când l-am vãzut ultima datã. El a fost om gospodar, îi plãcea munca. Lucra în constructii. A avut lucrãri si aici în sat, izola case, fãcea lucrãri interioare. Chiar si eu l-am avut la muncã si am fost foarte multumitã de el. În acelasi timp, avea un viciu în care cãzuse din ce în ce mai tare: bãutura. Bea foarte des. Pãcat de el, cã era tânãr. Din pãcate, foarte multi tineri aleg sã se sinucidã din probleme minore. Pe vremea noastrã nu era asa. Nu ne apucau depresiile de la prima despãrtire sau de la o ceartã mai puternicã. Copiii din ziua de azi sunt foarte sensibili, imediat se interiorizeazã, iar asta nu e bine”, ne-a spus o vecinã a bãrbatului.

Bãietelul de trei ani si-a vãzut tatãl agonizând

Cãlin Tuchendrea a decis sã-si încheie socotelile cu viata printr-o metodã extremã. S-a dus în bucãtãria de varã, a pus mâna pe cutit si si-a sectionat artera jugularã. Cea care l-a gãsit pe bãrbat în agonia a fost chiar mama acestuia, care a început sã tipe si sã strige dupã ajutor la vecini. Primul care s-a dus sã vadã de ce tipã femeia a fost chiar copilul bãrbatului, care se juca în curte cu o verisoarã de-a lui. Minorii au fost martorii scenei cutremurãtoare câteva minute bune, pânã o vecinã i-a luat în brate sI i-a scos de acolo. “Primul lucru pe care l-am fãcut când am ajuns a fost sã scot copiii. În casã era copilul lui si o fetitã, verisoara bãietelului. Bãiatul a apucat sã-si vadã pãrintele în suferintã pentru cã dupã ce l-am dus acasã la mine mã tot întreba dacã tatãl lui se face bine, dacã a fost dus la spital. Sã sperãm cã imaginile alea nu-i vor rãmâne pentru mult timp în memorie” a afirmat o altã vecinã a familiei Tuchendrea. Cadrele medicale alocate la caz nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bãrbat, acesta prezentând leziuni incompatibile cu viata. “Detasamentul de pompieri Vaslui a fost solicitat sã intervinã în localitatea Puscasi, comuna Puscasi, pentru o tentativã de suicid. La fata locului a fost deplasatã o ambulantã tip C1 si ambulanta TIM. La sosirea echipajului de intervenetie, la adresa indicatã a fost gãsitã o persoanã de sex masculin, în vârstã de 32 ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viata. Persoana în cauzã îsi sectionase artera jugularã, prezentând exsangvinare totalã. Medicul sosit la fata locului a declarat decesul persoanei. Cadavrul persoanei decedate a fost preluat de Serviciul de Medicinã Legalã Vaslui, medicul legist urmând a stabili cauza decesului. Cercetãrile sunt efectuate de IPJ Vaslui sub coordonarea unui procuror”, a precizat reprezentantul ISU Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.