spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
04-iun.-2024

UPDATE: Un răzeș din Pogonești și-a găsit sfârșitul înecat în lacul de la Fichitești! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

TRAGEDIE…. Bărbatul  care s-a înecat  ieri după  amiază în lacul Pereschiv, – Fichitești, avea 38 de ani  și era căsătorit și a vea doi copii. Nicușor  Boghiu, care locuia în localitatea Polocin, comuna Pogonești, la numai  2-3 kilometri  de lacul unde s-a dus  să se scalde, lucra ca șofer la o societate avicolă din comuna Banca. Ieri în timpul zilei a venit cu o căruță cu pui să îi comercializeze prin sat. S-a dus la Fichitești să se scalde, a intrat în apă și nu a mai ieșit la suprafață.   Nicușor Boghiu a fost găsit  de  scafandrii de la ISU Bacău, chemați  de pompierii  din comuna  Podul Turcului  pentru a căuta trupul bărbatului. Este cea de a doua tragedie care petrece în această  vară  în comuna Pogonești, când  un locuitor  își pierde viața prin înec. Primul caz a fost acum o lună, când un copil de 12 ani s-a înecat în pârâul Tutova.

STIRE INITIALA: Un bãrbat din Pogonesti s-a înecat la scãldat, în judetul Bacãu!

TRAGIC… Un bãrbat din comuna Pogonesti, judetul Vaslui, în vârstã de 38 de ani s-a înecat într-un lac de acumulare din judetul Bacãu. Pompierii au început cãutãrile dupã ce o persoanã a sunat la 112 sã anunte cã acesta s-a înecat într-un lac aflat pe raza comunei Podu Turcului, în satul Fichitesti. Bãrbatul a mers la scãldat în lacul de la Fichitesti (Pereschiv), împreunã cu alti tovarãsi din comunã, iar în timp ce se scãlda a dispãrut sub apã si nu a mai iesit la suprafatã.

Lacul Pereschiv se aflã la granita dintre judetele Bacãu si Vaslui, însã pompierii bãcãuani au fost mai aproape de locul respectiv, asa cã au rãspuns la solicitare. Este vorba despre lacul de acumulare Pereschiv-Fichitesti, situat la 90 de km de Bacãu si 20 de km de Bârlad, la doar sase kilometri de comuna Pogonesti si care are o întindere de 90 de hectare. Într-o primã fazã, la fata locului s-a deplasat o autospecialã de interventie. Cum primele cãutãri n-au dat niciun rezultat, la nivelul ISU Bacãu s-a luat decizia ca la fata locului sã se deplaseze si un echipaj de scafandri si o barcã. “Ulterior, s-a mai deplasat un echipaj de scafandri cu o autospecialã si barcã. Persoana cãutatã este un bãrbat, de 38 de ani, din comuna Pogonesti, judetul Vaslui”, au explicat reprezentantii ISU Bacãu. Dupã câteva ore de cãutãri, trupul neînsufletit al bãrbatului a fost descoperit de scafandrii de la ISU Bacãu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.