spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Premierul Viorica Dancila, la Vaslui! Buzatu: „PSD nu are nicio intelegere cu Iohannis, pentru prezidentiale”!

- Advertisement -

UPDATE ORA 11,00… In fata a peste 800 de membri PSD, premierului Viorica Dancila, presedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a precizat ca „nu exista o intelegere cu Klaus Iohannis, prin care acesta sa fie sustinut de PSD la alegerile prezidentiale”.
Presa a fost rugata sa paraseasca sala, intrucat premierul Dancila va sustine o conferinta de presa la ora 12,00.

UPDATE ORA: 10,20… Premierul Viorica Dăncilă a ajuns la Vaslui, în jurul orelor 10,15. A venit cu un elicopter, care a aterizat pe platforma de la Gura Bustei. A fost intampinata de parlamentarii PSD din Vaslui, dar si de presedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu si de presedinte Consiliului Judetean Iasi. Premierul Dancila a mers la Casa de Cultura din municipiul Vaslui, unde era asteptata de peste 800 de membri PSD.

Comitet de primire pentru Dăncilă, în fața Casei de Cultură

Viorica Dăncilă, președintele PSD, este așteptat să apară, la ora 9.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor Vaslui, pentru a participa la ședința Comitetului Executiv județean PSD. La ora 9.00, în fața Casei de Cultură erau prezenți președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, vicepreședintele CJ, Ciprian Trifan, primarul Vasile Pavăl, în timp ce primarii și alți aleși locali social-democrați încep să vină la ședință, programată să înceapă la 9.30. Față de cealaltă vizită oficială, de data aceasta nu s-au luat măsuri speciale de siguranță în centru, pentru vizita premierului. Vom reveni cu detalii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.