spot_img
spot_imgspot_img
29.1 C
Vaslui
03-iun.-2024

Esec în primul amical

- Advertisement -

Handbal

ÎNFRÂNGERE… Cu aproximativ o lunã înainte de startul Ligii Nationale de handbal masculin, CSM Vaslui a început seria jocurilor de verificare. Handbalistii vasluieni au dat piept cu CSM Focsani, echipã în fata cãreia au pierdut la o diferentã de cinci goluri, 29-34 (16-19).

În primul amical al verii, echipa antrenatã de Leonard Bibirig s-a înclinat în fata celor de la CSM Focsani. Focsãnenii au condus ostilitãtile pe mai toatã durata partidei, iar la final s-a impus cu 34 la 29. Leonard Bibirig a trimis în teren toti jucãtorii pe care i-a avut la dispozitie, printre care si trei juniori de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui. Dintre noii veniti a iesit în evidentã bielorusul Aliaksei Khadkevich, cu un joc destul de solid. A fost o partidã cu ritm, cu multe goluri si ocazii la ambele porti. În partida de miercuri seara, Bibirig l-a trimis în teren si pe Alin Petrea, jucãtor aflat în probe si care evolueazã pe postul de centru. În sezoanele precedente, Petrea a jucat pentru CSU Suceava. În urmãtorul amical, astãzi, de la ora 11.00, CSM Vaslui joacã, în deplasare, cu CSM Bacãu.

S-a pariat masiv pe victoria echipei din Focsani

Casele de pariuri au scãzut dramatic cota la victoria echipei din Focsani înainte de meciul amical dintre CSM Vaslui – CSM Focsani. Cotele pentru victoria echipei din Focsani au înregistrat o evolutie neobisnuitã. Una dintre agentii a deschis oferta cu cota 2.09 pentru victoria focsãnenilor, iar cu douã ore înainte de startul partidei cota coborâse deja la 1, 33.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.