spot_img
spot_imgspot_img
10.4 C
Vaslui
15-mai-2024

Jumatate de Vaslui, paralizat! Mii de apartamente din oras, ramase fara apa! „Avaria se va repara in 6 ore”

- Advertisement -

UPDATE 14:45 Conducerea Aquavas anuntã cã avaria de la blocul 228 a fost remediatã si au început manevrele de încãrcare cu apã a conductelor blocurilor din zonã.

UPDATE: La o parte din blocuri s-a inceput alimentarea cu apa. Zona Traian ramane paralizata, muncitorii de la Aquavas inca lucreaza la remedierea problemei. Iata imaginile interventiei:

UPDATE: Directorul general al Aquavas Vaslui, ing. Gabriel Besleagã, a confirmat faptul cã este o avarie majorã la blocul 228, care va fi remediatã în sase ore, termenul cel mai optimist! “Este o avarie importantã, la care lucreazã acum mai multe echipe Aquavas”, a spus Besleagã. Acesta a spus cã sunt afectate cartierele Donici, Traian, inclusiv blocurile spre Ilvas, câteva mii de apartamente din oras.

GRAV… Cateva mii de apartamente din zona Traian, Republicii, Gara, sunt in aceste momente fara apa potabila! Locuitorii orasului s-au trezit dimineata si au vazut ca apa nu curge la robinete. Am sunat la Dispeceratul Aquavas, care ne-a raspuns: “Este o avarie majora, dar nu o descoperim. Echipele noastre cauta sa vada unde este defectiunea”. Oamenii sunt revoltati, mai ales ca urmeaza o zi de vara torida, iar unii au fist nevoiti la serviciu nespalati si nici toaletele nu au putut fi folosite. Oamenii si-au luat bidoane cu apa de la magazine, dar aceasta nu este o solutie decat pe moment. Vom reveni cu amanunte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.