spot_img
spot_imgspot_img
10.4 C
Vaslui
15-mai-2024

Apartamente cu aer occidental în Vaslui: penthouse si grãdini suspendate | VIDEO

- Advertisement -

DE VÂNZARE… Veste bunã pentru vasluienii care vor sã-si achizitioneze o locuintã modernã, trainicã si cu toate facilitãtile asigurate. Un tânãr întreprinzãtor din judet, care a locuit o bunã perioadã de timp în strãinãtate, a început constructia unui centru rezidential pe locul fostului restaurant Decebal, care va schimba vasluienilor conceptul de cum trebuie sã arate un apartament nou, cu balcoane uriase, grãdini suspendate si spatii de joacã pentru copii. Lucrãrile au început de câteva zile, imediat ce Primãria Vaslui le-a dat autorizatia.

56 de apartamente, dintre care douã penthouse de 120, respectiv 130 mp, va avea Spiridon Residence ridicat în locul restaurantului Decebal, de lângã Transurb. Pentru prima datã, un tânãr întreprinzãtor întors din Anglia prezintã vasluienilor un proiect îndrãznet de locuinte cu balcoane largi, grãdini suspendate, parcãri verzi si lifturi. Pretul nu este unul chiar ieftin, de circa 1100 de euro/mp, însã dotãrile si facilitãtile oferite fac ca cei 200 de euro ceruti în plus sã nu fie mult. Este primul bloc de locuinte construit dupã Revolutie care are lift si apartamente care se desfãsoarã pe douã nivele. Spatiile de joacã pentru copii si grãdinile suspendate vor fi elementele inovative ale acestui proiect. Pânã acum, la Vaslui nu s-au construit multe blocuri noi. Preturile au fost între 850 si 900 euro mp, dar niciun proiect nu a avut îndrãzneala si modernismul acestui nou complex rezidential.

Proiect îndrãznet, la un pret corect

“Spiridon Residence” este împãrtit în douã scãri care însumeazã 56 de apartamente de sapte tipuri . De exemplu sunt apartamente cu douã camere de 71,42 mp, 69,28 mp si 67.28 m, apartamente de 3 camere de 94,16 mp, respectiv 82,73 mp, dar si apartamente de o camerã de 41,19 mp si 47,25 mp. La ultimul etaj dezvoltatorul a gândit douã apartamente de tip penthouse, de 120,respectiv 130 mp, plus terasã sau mai degrabã grãdini suspendate. Acestea au fost, însã, deja rezervate. “Ne-am dorit ceva foarte modern, asa cum existã doar în orasele mari din Europa. Am început deja constructia, imediat cum am primit autorizatia de constructie, pentru cã avem deja alãturi o echipã serioasã si determinatã sã facã o treabã bunã pe acest oras. Punem pe primul plan singuranta celor care se vor decide sã locuiascã aici, drept urmare, vom folosi numai materiale de calitate, care sã asigure rezistenta în timp a clãdirii, iar cine se îndoieste de asta, este invitat sã verifice”, a declarat tânãrul întreprinzãtor. La parter sunt prevãzute spatii comerciale si intrarea în parcarea securizatã a blocului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.