spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
17-mai-2024

UPDATE: Criminalul din Dodesti a primit mandat de arestare preventiva pentru omor!

- Advertisement -

Criminalul din Dodesti a primit mandat de arestare preventiva pentru omor!

SENTINTA  Dus in fata judecatorului de drepturi si libertati, cel care si-a ucis fratele, pe Lica Vieru, din Dodesti, a primit mandat de arestare preventiva. „Dispune arestarea preventivă a inculpatului V.G., pentru săvârşirea infracţiunii de omor, pe o perioadă 30 de zile, începând cu data de 03.08.2019 şi până la data de 01.09.2019, inclusiv. Dispune emiterea, de îndată, a mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul VIERU GICĂ. Respinge cererea inculpatului, prin apărător, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu.”, este sentinta data in urma cu cateva minute la Tribunalul Vaslui in acest caz de crima intre frati.  Gica Vieru, de 48 de ani, a recunoscut fapta si a cooperat cu anchetatorii. Pentru infractiunea comisa acesta risca pedeapsa cu inchisoarea de pana la 25 de ani.

Criminalul dus la Tribunalul Vaslui pentru emiterea mandatului de arestare!

UPDATE: Sorin Armeanu, prim procurorul  Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui a facut cateva precizari despre crima care a avut loc aseara la Dodesti. „Conflictul intre cei doi frati a fost spontan, iar fratele mai mare l-a injunghiat cu un cutit in spate pe cel mai mic. Cutitul a  atins plamanii  provocand o hemoragie masiva, care a dus la decesul victimei. Rana la cap provine din cadere. Suspectul a fost retinut aseara pentru 24 de ore la cercetari, iar astazi, dupa ce vor sosi concluziile medico legale pentru a fi atasate la dosar, va fi prezentat instantei cu propunerea de emitere a unui  mandat de arestare preventiva  pentru 30 de zile, pentru comiterea infractiunii de omor”, a precizat prim proc. Sorin Armeanu.

Scandal intre frati, sfarsit cu o crima, la Dodesti!

FRATRICID… Un scandal intre doi frati din comuna Dodesti s-a incheiat cu moartea unuia dintre ei, celalalt fiind retinut si cercetat pentru omor. Conflictul a pornit aseara, in jurul orelor 19,00, cei doi frati, Gica si Vasile Vieru, fiind cunoscuti in sat ca mari consumatori de alcool. Dupa ce s-au cinstit bine, la sfarsitul unei zile de lucru, cei doi s-au luat la cearta, iar fratele mai mare, Gica, de 48 de ani, l-a lovit pe Vasile, 30 de ani, cu o unealta agricola in cap, iar acesta a cazut intr-o balta de sange. Chiar daca era sub influenta bauturii, Gica a realizat ca si-a ucis fratele si a alergat la o sora din sat, careia i-a spus ce s-a intampla. “Hai, ca l-am omorat pe Lica”, ar fi spus barbatul. La ora 19,45 a fost facut apelul la 112. La fata locului au venit Politistii si Ambulanta Barlad. Cadrele medicale au constatat decesul victimei, care prezenta o lovitura puternica la cap. Politistii l-au retinut pe agresor, care, in prezent, este cercetat pentru comiterea infractiunii de omor. Cazul a fost preluat de procurorul criminalist, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui. Vom reveni cu amanunte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.