spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Copiii din familii defavorizate, dar si premiantii din Drânceni, au parte de vacante gratuite, oferite de Primãrie

- Advertisement -

IDEE… 26 de copii din comuna Drânceni, provenind din familii care nu si-ar putea permite sã îsi trimitã copiii într-o micã vacantã, sunt, în prezent, în tabãrã, pe banii Primãriei. Conducerea institutiei si Consiliul Local Drânceni s-au gândit sã le facã acestor copii o bucurie nesperatã, trimitându-i pentru 10 zile, la Poiana Cãprioarei. Si altor 50 de copii li s-a pregãtit o surprizã, la începitul lui septembrie.

“Sunt copii care nu ar fi putut niciodatã sã vadã cum este într-o excursie, cum este într-o tabãrã, dacã ar fi fost doar pe puterile familiei. Criteriile pe care au fost alesi cei 26 de copii au tinut strict de veniturile familiei, dar si de frecventarea scolii. Sunt elevi din clasa a II-a, pânã în clasa a VIII-a”, a spus Gelu Pecheanu, administratorul comunei Drânceni. De asemenea, mai spune Gelu Pecheanu, alti 50 de copii din comuna Drânceni care au înregistrat rezultate deosebite la învãtãturã, vor avea parte de o surprizã din partea Primãriei.

Banii cu care sunt rãsplãtiti copiii, investitie în culturã si educatie

Copiii buni la carte, care au luat note mari si, unii dintre ei, au participat la concursuri, de unde au adus rezultate frumoase, pentru învãtãmântul local, vor vizita Maramuresul, pe banii Primãriei. Institutia îi va rãsplãti pentru sârguinta lor prin aceastã excursie, în perioada 4 – 6 septembrie 2019. “Au cazare asiguratã, au tot ce trebuie. Apoi mai sunt copiii ansamblului folcloric “Plaiurile Prutului”, de care suntem foarte mândri si care ne reprezintã cu cinste la festivalul international “Hora Vasluiului”. Domnul Tiberiu Dogariu se ocupã de copii si o face foarte bine. Membrii ansamblului “Plaiurile Prutului” au, de asemenea, tot ce tine de prezenta la festival, asigurat de Primãrie. Putem astfel spune cã, o bunã parte din copiii comunei, fie cei din familii mai modeste, fie cei cu rezultate scolare foarte bune sau micii artisti de la ansamblul Plaiurile Prutului, au primit surprize din partea Primãriei si a Consiliului Local”, a spus Gelu Pecheanu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.