spot_img
spot_imgspot_img
9.7 C
Vaslui
17-mai-2024

UPDATE: Accident teribil la Banca: soferul a fugit si a abandonat o victimã în stare criticã! | VIDEO

- Advertisement -

UPDATE: Victima accidentului din Banca-Sat, Gelu H., în vârstă de 46 de ani, este în continuare internat la secția ATI – Reanimare, din cadrul Spitalului din Bârlad. Starea sa este foarte gravă, susțin medicii, care rămân sceptici în privința șanselor sale de supraviețuire. Victima este intubată oro-traheal și ventilat mecanic. Șoferul Emilian O., de 48 de ani, din Banca-Sat, cel care se afla la volanul autoturismului implicat în accident, s-a stabilit că avea o alcoolemie de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. In continuare Poliția face cercetări în dosarul penal deschis pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

INCONSTIENT…Cumplitul accident s-a petrecut în localitatea Banca. Soferul unei masini înmatriculate în Anglia, cu volan pe dreapta, a pierdut controlul si a intrat violent într-un cap de pod, oprindu-se în poarta unui localnic. Imediat dupã impact, soferul, în vârstã de 48 de ani, a fugit de la fata locului. Acesta a abandonat victima, un bãrbat de 47 de ani, care stãtea pe scaunul din stânga si care a fost rãnit grav. Martorii au sunat la 112 si au cerut ajutor. Politistii au demarat cercetãri în acest caz si au deschis dosar de cercetare penalã.

Cel mai probabil accidentul s-a produs din cauza vitezei cu care circula soferul. Grav este cã pe bancheta din stânga fatã, se afla un bãrbat din Gara Banca care a suferit politraumatisme si a rãmas încarcerat. La fata locului a fost solicitatã ambulanta. Martorii spun cã soferul era cu mai multe persoane în autoturism în momentul impactului si cu totii au fugit de la locul accidentului, abandonând rãnitul. Echipajele medicale care au sosit la fata locului l-au scos pe bãrbatul rãnit, acesta a suferit multiple leziuni. Cadrele medicale au solicitat un elicopter pentru a-l prelua, dar din cauza orei târzii, elicopterul nu a putut zbura. Rãnitul a fost preluat în comã de gradul IV de cãtre un echipaj medical si transportat la Spitalul Bârlad. Cel mai probabil, medicii îl vor transfera la o clinicã din Iasi, dacã starea sa se va stabiliza. “Pacientul este policontuzionat în urma unui accident rutier . A suferit un traumatism cranio cerebral sever, traumatism toracic, este în comã profundã, starea generalã este extrem de gravã. Pacientul este instabil hemodinamic, este intubat orotraheal si ventilat mecanic”, au declarat cadrele medicale de la spitalul bârlãdean. Soferul fugar s-a predat într-un final, el a fost dus la spital pentru recoltare de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Politistii au demarat cercetãri în acest caz, pentru a clarifica împrejurãrile în care s-a produs tragedia. Soferul se va alege cu dosar penal.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.