spot_imgspot_img
10 C
Vaslui
26-apr.-2024

CSM Vaslui continuã seria înfrângerilor

- Advertisement -

Liga 4

ESEC… Continuã criza la CSM Vaslui. Echipa de fotbal si-a furat-o din nou în amicale. Siretul Dolhasca, echipã din Liga 4 Suceava, i-a bãtut pe bãietii lui Romicã Dorin cu 1-0, dupã o partidã în care vasluienii au ratat trei ocazii uriase din pozitii de unu la unu cu portarul advers. Partida s-a disputat pe “Municipalul” din Vaslui.

Probleme mari pentru echipa de fotbal a CSM Vaslui înainte de startul noului sezon. Vasluienii nu se regãsesc deloc în amicale, iar antrenorul Romicã Dorin întâmplinã serioase probleme în ceea ce priveste omogenizarea si relatiile de joc. Dupã înfrângerea usturãtoare cu Husana Husi (0-6), vasluienii au fost învinsi si de Siretul Dolhasca, echipã din Liga a 4-a Suceava. În sezonul trecut, Dolhasca a terminat campionatul pe locul sase. Printre jucãtorii Siretului se numãrã si mijlocasul Bogdan Ghiarasim, fost jucãtor la CSM Vaslui, în editia trecutã de campionat.

Vasluienii vor participa la Cupa Sperantei

Pe 18 august, fotbalistii CSM-ului vor participa la Cupa Sperantei, turneu de fotbal amical ce se va desfãsura la Rãucesti, judetul Neamt. Competitia este organizatã de Speranta Rãucesti (Liga 4 Neamt), formatie care a terminat pe locul trei în editia precedentã a Ligii 4 Neamt. La acest turneu vor mai participa Viitorul Curita (Liga 4 Bacãu) si Victoria Horia (Liga 4 Neamt).

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.