spot_img
spot_imgspot_img
9.7 C
Vaslui
17-mai-2024

Smecherul care fãcea liniute la Murgeni, a fost arestat!

- Advertisement -

TUPEU INCREDIBIL….La Murgeni, cetãtenii de etnie rromã ajung, mai ales în zilele când revin de prin strãinãtate unde „muncesc” de rup buzunarele altora, sã sfideze orice regulã de bun simt si mai ales legea! Haralambie Goia, de 47 de ani din Murgeni, care a condus beat si fãrã permis, a sicanat în trafic alte masini si a fãcut liniute, pânã aproape si-a omorât sotia, a ajuns în sfârsit ieri în arestul IPJ Vaslui, pentru 30 de zile. Si asta gratie unui tânãr agent de politie, Petrisor Gogoi, care a lucrat dosarul penal ca la carte, aducând dovezi irefutabile pentru a-l bãga dupã gratii pe recidivistul Haralambie Goia.

Pe 15 august, în jurul orelor 23:30, un apel la 112 a anunțat un accident de circulatie produs pe DN 24 A, între localitãțile Murgeni si Floreni. Apelantul reclama faptul cã ar fi fost sicanat în trafic, iar din acest motiv a pierdut controlul volanului si s-a rãsturnat în afara pãrții carosabile. Polițistii de la Rutierã din cadrul Politiei Orasului Murgeni, sosiți la fața locului, au gãsit un barbat de 47 de ani, sub influența bãuturilor alcoolice, care nu poseda permis de conducere. Acesta a refuzat sã fie testat cu aparatul alcooltest si s-a opus si prelevãrii de probe biologice. Bãrbatul, Haralambie Goia, s-a rãsturnat cu masina, iar sotia sa, care era în masinã, a ajuns la spitalul din Bârlad cu policontuzii prin accident rutier. Dupã câteva ore, timp în care s-ar fi putut trezi din beție, acesta s-a prezentat la Poliție pe 16 august la amiazã si a cerut sã fie testat. „În urma accidentului, soția acestuia, o femeie de 43 de ani, a fost transportatã la spital, pentru ingrijiri medicale. În cauzã, polițistii au întocmit dosar penal sub aspectul sãvârsirii infracțiunilor de conducere fãrã permis si refuz de prelevare a probelor biologice. Se fac cercetãri pentru a se stabili si dacã autoturismul implicat în accident s-ar fi luat, de fapt, la întrecere cu un alt autoturism”, a declarat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Probe zdrobitoare, rromul recalcitrant la închisoare!

Politistul care s-a ocupat de caz, Petrisor Gogoi, a strâns dovezi pe care le-a prezentat procurorului de caz de la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad, pe 17 august, când Harlamabie Goia a si fost retinut pentru 24 de ore. Ieri, acesta a fost prezentat judecãtorului de drepturi si libertãti din cadrul Judecãtoriei Bârlad, cu propunerea de emitere a mandatului de arestare preventivã pentru 30 de zile, pentru comiterea infractiunilor de conducere fãrã permis si refuzul prelevãrii de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Judecãtorul bârlãdean n-a stat la discutie si a emis mandatul de arestare. „Admite propunerea de arestare preventivã formulatã si precizatã de Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad privind pe inculpatul: – Goia Haralambie pentru sãvârsirea în concurs a infractiunilor: conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere si refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Dispune arestarea preventivã a inculpatului Goia Haralambie.”, este sentinta datã ieri de judecãtorul de drepturi si libertãti.

CITITI SI: http://vremeanoua.ro/accident-dubios-la-murgeni-cu-un-%c8%99ofer-beat-%c8%99i-fara-permis

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.