spot_img
spot_imgspot_img
9.7 C
Vaslui
17-mai-2024

Razie în bâlciul de la Bârlad! Capturã de peste 36 000 lei! (FOTO)

- Advertisement -

ILEGALITÃTI ÎN BÂLCI… Politistii vasluieni ai SICE au actionat miercuri, 28 august, pe raza municipiului Bârlad, în Bâlciul traditional, în vederea prevenirii, descoperirii si combaterii faptelor ilicite de comert. Au fost aplicate 31 de sanctiuni contraventionale, în valoare totalã de 36.500 lei, fiind ridicate în vederea confiscãrii mai multe bunuri de uz casnic si jucãrii.

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitãtii Economice Vaslui au desfãsurat, pe 28 august, cu ocazia organizãrii bâlciului anual din municipiul Bârlad, o actiune de verificare a activitãtii agentilor economici si persoanelor fizice, în vederea prevenirii, descoperirii si combaterii evaziunii fiscale si a altor forme ale criminalitãtii economico-financiare.

„Cu ocazia activitãtilor desfãsurate au fost legitimate 50 de persoane si verificati peste 40 de agenti economici. Au fost aplicate 31 de sanctiuni contraventionale, în valoare totalã de 36.500 lei, fiind ridicate în vederea confiscãrii mai multe bunuri de uz casnic si jucãrii. De asemenea, politistii au constatat 1 infractiune de punere în circulatie a unui produs purtând o marcã identicã sau similarã cu o marcã înregistratã pentru produse identice sau similare si care îl prejudiciazã pe titularul mãrcii înregistrate, faptã prevãzutã si pedepsitã de art. 90 din Legea 84/1998 privind mãrcile si indicatiile geografice. Totodatã, au fost ridicate în vederea confiscãrii peste 200 articole de îmbrãcãminte, prejudiciul fiind aproximat la suma de 74.000 lei. Activitãtile desfãsurate de politistii vasluieni vor continua si în perioada urmãtoare, în vederea mentinerii unui climat de legalitate în activitatea economicã si a protejãrii consumatorului”, mentioneazã IPJ Vaslui într-un comunicat trimis presei locale.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.