spot_img
spot_imgspot_img
17.4 C
Vaslui
21-mai-2024

Incendiu periculos la fosta fabricã de mobilã din Vaslui, anuntat de RO-ALERT! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

UPDATE 2: Interventia pompierilor a fost una cu atât mai dificilã cu cât flãcãrile au cuprins si un cablu electric de medie tensiune, astfel cã militarii au fost nevoiti sã astepte ca reprezentatii E-On sã opreascã alimentarea cu energie electricã. De asemenea, un alt factor de risc, care ar fi putut amplifica dezastrul, a fost reprezentati de faptul cã în proximitate existã si mai multe butoaie de substante chimice, usor inflamabile. Pompierii au reusit sã lichideze focul, dupã 30 de minute de luptã cu flãcãrile. Cauzele producerii incendiului sunt în curs de slabilire, dar se bãnuieste cã vinovati ar fi câtiva adolescenti, care si-au gãsit drept loc de joacã acoperisurile fostei hale de productie ale vechii fabrici de mobilã. Mai mult, unul dintre oamenii de afaceri care au spatii închiriate în zonã povesteste cã a mai avut probleme cu pustii si în trecut. Ba chiar a montat si camere de supraveghere, dar acestea au fost distruse de grupul de teribilisti.

UPDATE 1:  PERICOL... Trei autospeciale de pompieri si un echipaj SMURD au intervin în aceste momente, pentru stingerea unui incendiu, izbucnit în apropiere de depozitele de la fosta fabricã de mobilã din municipiul Vaslui. Vâlvãtaia a cuprins câteva grãmezi de gunoaie, provenite de la o fabricã de obiecte sanitare, aflate în apropiere, si doar interventia promptã a pompierilor a limitat un posibil dezastru. Flãcãrile amenintau sã cuprindã un depozit de alcool, aflat la o distantã extrem de micã, de aproximativ 30 de metri, de locul unde se manifesta incendiul. La fata locului a sosit si prefectul de Vaslui, Eduard Andrei Popica. La aceastã orã, interventia pompierilor este în desfãsurare, însã reprezentantii ISU Vaslui au anuntat cã situatia este sub control. Incendiul a fost anuntat inclusiv pe sistemul RO ALERT si populatia era avertizatã cã au fost degajate cantãtiti mari de fum toxic, motiv pentriu care vasluienii, mai ales cei care locuiesc în zonã, au fost îndemnati sã tinã ferestrele închise. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

ULTIMA ORĂ: Un incendiu izbucnit în sediul fostei fabrici de mobilã a pus în alertã toate autoritãtile locale si judetene. Mii de vasluieni au primit, în urmã cu putin timp, un mesaj RO-Alert, care sunã astfel: „Incendiu depozit în fosta fabricã de mobilã cu degajare de fum toxic. Luati mãsuri de protectie individualã. Închideti ferestrele si usile si adãpostiti-vã în locuinte. ISU Vaslui”. Vom reveni cu amãnunte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.