spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Actorul bârlãdean Emilian Oprea si-a oficializat relatia în mare secret! (FOTO)

- Advertisement -

NOUTÃTI MONDENE…Interpretul lui Leonard Cazacu din serialul „Vlad”, actorul bârlãdean Emilian Oprea s-a însurat în secret cu Ana-Maria, mama copiilor sãi. „Cea mai mare nebunie e cã nu m-am însurat, desi am fãcut doi copii. N-am avut timp sã mã însor, pentru cã totul ne-a luat prin surprindere. Am fãcut pasul în secret, pe 11 iulie, pentru cã asa trebuie, iar mama si tata rãsuflã acum usurati”, a declarat pentru mass media Emilian Oprea. Acesta este actor la Teatrul „Maria Filotti” din Brãila, a debutat în rol principal într-un lungmetraj de cinema „De ce eu?”, jucând un rol greu, cel al procurorului Cristian Panaint, el fiind prezent si în Bârlad, pe scena teatrului, în 2015. Emilian Oprea, s-a nãscut la Bârlad în data de 29 octombrie 1977. Scoala primarã si gimnazialã le-a fãcut la Bârlad, apoi Liceul Silvic l-a  studiat în Câmpul Lung Moldovenesc, iar Universitatea de Arte George Enescu, respectiv Facultatea de Teatru a studiat-o la Iasi în perioada 1997-2001.

Unul dintre cei mai îndrãgiti actori de la noi, pe care îl vedeti în serialul „Vlad”, la Pro TV, în rolul lui Leonard – Leo – Cazacu,bârlãdeanul Emilian Oprea, s-a însurat vara aceasta cu mama celor doi copii ai sãi, Ana Maria. Emilian Oprea (42 de ani) a povestit deseori cã nu a reusit sã gãseascã timp pentru a face pasul cel mare, iar pãrintii sãi erau mereu în asteptarea oficializãrii acestei relatii din care deja ei s-au ales cu doi nepoti superbi.

Sotia lui Emilian Oprea, o frumoasã profesoarã de limba englezã!

Actorul Emilian Oprea a dat vestea cea bunã si pentru mass media, la sfârsitul lunii august si anume cã a fãcut pasul cel mare cu mama copiilor lui, însã doar la starea civilã. „M-am cãsãtorit între timp, am fãcut cununia civilã pe 11 iulie, anul acesta. Încã nu stim dacã va urma si nunta, nu ne-am gândit încã la acest eveniment”, a povestit actorul bârlãdean, pe care îl veti revedea si în sezonul doi din «Vlad».  A devenit cunoscut ca actor de film dupã ce a jucat în „De ce eu?”, iar mai apoi în productii precum „Câini”, „Orizont”, „Coborâm la prima”. Dupã aceea, a jucat în serialul „Valea mutã” (HBO), unde a fost din nou bãiat rãu. Cât despre viata lui, cu greu ne-a mai spus cã nu si-a supãrat pãrintii si cã a încercat sã-si ascundã … tatuajele. „Am 12 tatuaje, iar pe primul l-am fãcut dupã terminarea facultãtii, pentru cã unul dintre profesorii nostri era foarte sever. L-am ascuns multã vreme, au urmat altele, mai ales cã se mai puteau ascunde cu machiaj”, a mai povestit el.

De la silviculturã la actorie!

Pentru cititorii cotidianului nostru, bârlãdeanul Emilian Oprea a fãcut câteva precizãri, privind cariera sa si cum a ajuns de la silviculturã la actorie. „Nu aveam cum sã mai stau în silviculturã, pentru cã era destul de dificil si cred cã toatã lumea stie ce înseamnã silvicultura în România. A fost o întâmplare sã ajung actor. Diriginta mea de la liceul silvic ne-a dat niste pliante, stia cã pãrãsim sistemul. Am vãzut Facultatea de Arte, sectia actorie, de la Iasi si am decis sã mã duc acolo. Am absolvit si acum sunt actor la Teatrul <<Maria Filoti>> din Brãila. Atât de simplu a fost. Am plecat la Brãila cã acolo am fost doriti. Dacã mã întrebati despre Bârlad, sã stiti cã am nostalgii, aici îmi sunt pãrintii, dar credeti-mã, nu mi-as dori sã mai stau aici. As vrea ca bârlãdenii sã aibã grijã de orasul nostru, cã e frumos, sã aibã grijã si de ei, cã sunt frumosi si sã aibã grijã ce aleg.”, a mai spus Emilian Oprea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.