spot_img
spot_imgspot_img
22.3 C
Vaslui
21-mai-2024

Cade tencuiala…?!?

- Advertisement -

Vasluienii, dar si musafirii ce viziteazã capitala judetului si care tranziteazã Piata Civicã rãmân impresionati de imprejmuirea fãcutã în fata intrãrii principale din Prefecturã. Stâlpii si banda rosie cu alb te determinã sã ocolesti zona, iar inscriptia aplicatã pe perete sunã alarmant “Cade tencuiala”.

Avertizarea, se pare, a apãrut spre sfârsitul primãverii, mai precis dupã 26 mai a.c. când s-au derulat alegerile europarlamentare. Asadar, pierzând alegerile, oficialitãtile judetene stipendiate de PSD au simtit, se pare, ceva! Dupã cum este posibil ca chiar impozanta clãdire, în care sunt gãzduite principalele institutii ale judetului, sã fi simtit ea ceva!

Este posibil ca maiestuasa clãdire sã se fi sãturat de amatorismul ocupantilor si care face mult rãu populatiei judetului.

Dupã cum, altii, ceva mai cãrcotasi ar fi rãspãndit zvonul ca dupã alegerile europarlamentare s-a petrecut cu adevãrat un seism cu urmãri imprevizibile. Se pare cã, într-adevãr, a început sã cadã “tencuiala”, adicã institutia sã se descotoroseascã de “nulitãtile” ce guverneazã peste gloata vasluianã.

Noi, stoicii locuitori ai Vasluiului, îi sfãtuim pe actualii locatari ai clãdirii, fie sã-si dea urgent demisia si sã lase pe adevãratii profesionisti sã conducã judetul sau, dupã caz, sã “dreaga” ceea ce se mai poate drege. Cu alte cuvinte, sã facã eforturi sã repare clãdirea si sã retragã tabla de avertizare. Nu de alta, dar cãderea iminentã a Guvernului si mai ales viitoare alegeri prezidentiale s-ar putea sã aducã un adevarat tsunami în biata clãdire ce reprezintã, încã, simbolul Vasluiului.

Un vasluian alarmat! Pentru conformitate, Marius N. Priceputu’

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.