spot_img
spot_imgspot_img
25.3 C
Vaslui
05-iun.-2024

NINGE la munte. Avertizări COD GALBEN de ploi însemnate cantitativ în sud-estul ţării

- Advertisement -

Vremea s-a răcit drastic în toată ţara şi în multe zone s-au produs inundaţii din cauza ploilor puternice. La munte, la altitudini mari, au căzut lapoviţă şi ninsoare. Administraţia Naţională de Meteorologie a avertizat că în următoarele ore vremea se menţine rece şi va ploua în aproape toată ţara. Pentru zona de sud-est a ţării a fost emisă avertizare cod galben de ploi însemnate cantitativ.

ACTUALIZARE INFORMARE METEOROLOGICĂ

În intervalul 04 octombrie, ora 11 – 05 octombrie, ora 09 local în sudul, estul și centrul țării temporar va ploua, iar pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și, mai ales în Muntenia și în zona Carpaților Meridionali, 20…30 l/mp.

Până marți (8 octombrie), vremea se va menține rece în toată țara.

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN
Fenomene vizate: cantități însemnate de apă
Interval de valabilitate: 04 octombrie, ora 18 – 05 octombrie, ora 09
În Dobrogea se vor acumula cantități însemnate de apă, ce vor depăși 25…35 l/mp și local, îndeosebi în județul Constanța, 40…60 l/mp.

La munte au căzut deja şi primii fulgi de zăpadă. În Rarău, zăpada s-a aşternut după ninsorile de vineri. …https://www.romaniatv.net/ninge-la-munte-avertizari-cod-galben-de-ploi-insemnate-cantitativ-in-sud-estul-tarii_492817.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.