spot_img
spot_imgspot_img
24.8 C
Vaslui
23-mai-2024

Un bărbat care a apelat la serviciile unei PROSTITUATE a rămas fără suma de 6.000 lei

- Advertisement -

Un bărbat amator de senzaţii tari, care a apelat la serviciile unei prostituate, a rămas fără o sumă considerabilă de bani. S-a întâmplat în luna noiembrie a anului trecut, în timp ce victima, inculpata, dar şi alte persoane, au întreţinut relaţii sexuale contra cost într-un apartament din Focşani. Hoaţa, în vârstă de 23 de ani, din municipiu, a fost acum trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Conform rechizitoriului prin care s-a dispus trimiterea femeii în judecată, la data de 26.11.2018, inculpata i-a sustras persoanei vătămate suma de 6.000 lei, în timp ce acesta se afla împreună cu ea într-un apartament. Din anchetă a rezultat că în ziua respectivă persoana vătămată şi un alt bărbat au mers la un apartament din municipiu cu scopul de a întreţine relaţii sexuale cu persoane de sex feminin pe care le apelaseră telefonic la un număr găsit pe un site de anunţuri. După ce a ajuns în locatia cu pricina, persoana vătămată şi inculpata au întreţinut relaţii sexuale, timp în care păgubitul şi-a lăsat blugii pe duşumea. După ce s-a consumat partida, bărbatul a dorit să întreţină relaţii sexuale şi cu o altă tânără care se afla în acelaşi imobil, lucru care s-a şi întâmplat. În timp ce persoana vătămată avea “treabă”, inculpata a profitat de acest lucru şi i-a sustras din buzunarul pantalonilor suma de 6.000 lei. Ulterior, inculpata a plecat din apartament, iar la scurt timp păgubitul şi-a dat seama că nu mai are banii.

La audieri inculpata a recunoscut că a luat o sumă de bani din pantalonii clientului, dar nu 6.000 lei cum a susţinut acesta ci suma de 1.500 lei. Au fost audiate şi celelalte persoane care se aflau în apartament şi acestea au susţinut tot că tânăra de 23 de ani este cea care a luat banii. Dosarul a fost înaintat judecătorilor spre a fi soluţionat. …https://monitoruldevrancea.ro/2019/10/28/un-barbat-care-a-apelat-la-serviciile-unei-prostituate-a-ramas-fara-suma-de-6-000-lei/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.