spot_img
spot_imgspot_img
24.7 C
Vaslui
05-iun.-2024

A plecat de acasă după ce a împlinit 15 ani. Acum e căutată cu Poliţia

- Advertisement -

O elevă din comuna Călăraşi a fost dată dispărută de familie după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Daniela Nicoleta Neamţu a împlinit 15 ani pe 22 octombrie, dar în noaptea de după aniversare a avut o discuţie în contradictoriu cu mama ei şi a plecat de la domiciliu fără să spună unde se duce. Astăzi, după mai multe zile de căutări şi încercări de a o contacta, familia tinerei a anunţat dispariţia la poliţie.

În urma sesizării, poliţiştii au declanşat operaţiunile de căutare, adolescenta fiind dată în consemn. Totodată, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean au solicitat şi sprijinul populaţiei.

Potrivit semnalmentelor, tânăra are o înălţime de circa 1,65 metri, o greutate de aproximativ 65 de kilograme, este şatenă, cu părul lung până la umeri, şi are ochii căprui. În momentul dispariţiei era îmbrăcată cu blugi tăiaţi la nivelul genunchilor şi o geacă albastră din fâş, iar în picioare avea adidaşi albi.

Persoanele care au văzut-o şi pot oferi informaţii despre unde se află aceasta sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.