spot_imgspot_img
11.2 C
Vaslui
29-mart.-2024

Un nou succes pentru handbalistele LPS Vaslui

- Advertisement -

Handbal feminin

LA SCOR… O nouã victorie categoricã pentru handbalistele junioare 2 de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui. Fetele antrenate de profesoara Maria Ostan au câstigat pe terenul echipei CSO Buhusi, scor 39-24 (20-10), în etapa a VIII-a a Campionatului National de handbal feminin – junioare 2.

Dupã opt etape, LPS Vaslui se aflã pe locul doi, cu 22 de puncte, la egalitate de puncte cu CSM Bacãu. Vasluiencele au cea mai bunã ofensivã din Seria A, 289 de goluri marcate în opt meciuri! În etapa urmãtoare, ultima a turului, joi, 31 octombrie, echipa Liceului cu Program Sportiv Vaslui va juca, acasã, împotriva echipei similare a CSS Bacãu. Înaintea acestui joc, bãcãuancele se aflã pe locul opt, cu doar 13 puncte. Partida se va disputa în Sala Polivalentã, cu începere de la ora 16.00.

Înfrângere pentru junioarele 3

Handbalistele junioare 3 de la LPS Vaslui au suferit cea de-a doua înfrângere stagionalã si au coborât pe locul trei în clasament. Fetele antrenate de Sorin Onofrei si Gabriel Chirilã au pierdut, în deplasare, scor 23-34, cu CSS Bacãu. LPS Vaslui a rezistat doar o reprizã, scorul pauzei fiind de 11-10 pentru bãcãuance. Pentru LPS au jucat:Sandu, Ciochinã, Ciobanu – Grigoras 8, Berezan 5, Mocanu 3, Popa 2, Vasilache 2, Prisecaru 1, Maticiuc 1, Olaru 1, Ungureanu, Bojoagã, Ailenei, Donosã, Vârlan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.