spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

O searã în Texas, cu bobocii de la “Stefan Procopiu”. Giulia si Rãzvan, Miss&Mister Boboc

- Advertisement -

CEI MAI FRUMOSI… Giulia Tacu si Rãzvan Grigoras sunt câstigãtorii titlurilor Miss, respectiv Mister Boboc “Stefan Procopiu” 2019. Eleganti, spontani si dezinvolti, cei doi au reusit sã acumuleze cele mai multe puncte în cadrul celor cinci probe: prezentare în versuri, culturã generalã, dans, o probã surprizã si alta la alegere. Alãturi de ei, alti zece tineri frumosi si curajosi si-au prezentat aptitudinile si talentele, reusind sã ofere publicului un adevãrat spectacol plin de energie si emotii. A fost primul bal de anul acesta, care a avut loc, pe 1 noiembrie, la Casa de Culturã “Constantin Tãnase”.

Balul Bobocilor de la Liceul “Stefan Procopiu” a început la ora 18:00, cu traditionalul film de prezentare al concurentilor: Mihaela Stoica si David Stan, Andreea Moraru si Albert Pãdure, Larisa Duluman si Dãnut Maxim, Giulia Tacu si Victor Bostaca, Ana Ailenei si Rãzvan Grigoras, Bianca si Vlãdut Chiperescu. Îmbrãcati în tinute de cowboy, respectiv cowgirl, cei 12 participanti au “cãlãtorit” pe tãrâm american, adicã în Texas, pentru a descoperi lumea aventuroasã a Vestului Sãlbatic si a aduce putin din aceasta si la Vaslui.

Cea mai grea probã: întrebãri din istoria Texasului

Prima probã a fost cea de prezentare. Creativi, dar si emotivi, acestia au reusit sã se descrie în versuri frumoase, cu rimã, ritm si mãsurã aproape perfecte. A urmat una dintre probele care a pus mai mari probleme concurentilor – cea cu întrebãri despre istoria statului Texas. Acestia au avut de rãspuns la întrebãri precum “Ce este Texas?” (Rãspuns: unul dintre statele ce pot fi considerate ca apartinând atât estului cât si vestului Statelor Unite ale Americii); “Ce este pãlãria de cowboy?” (Rãspuns: o pãlãrie cu calotã înaltã si bot lat, cunoscut ca fiind articolul vestimentar defitoriu al cowboy-lor nord-americani); “Ce s-a întâmplat în anul 1844?” (Rãspuns: James K. Polk  a câstigat alegerile); “Ce s-a întâmplat dupã obtinerea independentei din septembrie 1836?” (Rãspuns: Alegãtorii texani au ales un congres de 14 senatori si 29 reprezentanti); “În ce an s-a declarat Texas republicã independentã fatã de Mexic?” (Rãspuns: 1836); “Ce s-a întâmplat în 1837?” (Rãspuns: Republica a fãcut mai multe încercãri de a negocia unirea cu SUA). Au urmat apoi proba de dans, proba la alegere si proba surprizã. Concurentii s-au miscat pe diferite genuri de muzicã, au cântat, au fãcut parodii si chiar si o scurtã demonstratie de MMA. Nu în ultimul rând, concurentii si-au etalat abilitãtile strategice în cadrul probei surprizã: fetele trebuiau sã arunce de la o distantã de doi metri jumãtate cât mai multe monede în pãlãrie, iar bãietii sã agate, de la aceeasi distantã, pãlãriile în tãrus.

Cei mai populari boboci: Ana Maria Ailenei si Victor Bostaca

La finalul celor cinci probe, juriul a decis ca marii cîstigãtori ai Balului Bobocilor “Stefan Procopiu” 2019, adicã ai titlurilor de Miss Boboc, respectiv Mister Boboc, sã fie desemnati Giulia Tacu si Rãzvan Grigoras. Pe locul II s-au clasat Larisa Duluman si Vlãdut Chiperescu, iar pe locul III – Mihaela Stoica si Dãnut Maxim. Titlurile Miss si Mister Popularitate au fost desemnate de public, acestea revenind concurentilor Ana Maria Ailenei si Victor Bostaca.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.