spot_img
spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Majorarea salariului minim, pasată între guverne. Ce spun Marius Budăi şi Violeta Alexandru

- Advertisement -

Ping – pong cu nervii românilor care câștigă salariul minim pe economie. Fostul ministru al Muncii Marius Budăi anunță că deocamdată creșterea salariului minim nu este certă și că totul depinde de PNL. Noul ministru al muncii anunţă o decizie după o discuţie cu partenerii sociali.

„Noi am prevăzut ca salariul net să crească cu 100 de lei în mână pentru cei fără studii superioare și 150 de lei în mână pentru cei cu studii superioare, de la 1 ianuarie. Miercuri avem programată dezbatareea publică după care totul este în mâna liberalilor.”, a declarat Budăi.”Decizia (privind majorarea salariului minim n.r.) o voi lua după acestă discuție cu partenerii sociali”, a declarat Violeta Alexandru chiar din fața ministerului Muncii.

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, a ajuns în urmă cu puțin timp la ministerul Muncii, acolo de unde le-a transmis liberalilor un avertisment tăios după ce au preluat guvernarea. „Eu niciodată nu o  să vorbesc de bugetul de pensii pe deficit sa excedent pentru că nu e treaba pensionarilor. Pensiile trebuie să fie plătite. Probabil doamna ministru are în plan să facă un audit să vadă ce găsește nu e nicio problemă.  Are motive să fie îngrijorată de ce preia, pentru că trebuie să respecte programe de creștere a pensiilor, a salariilor și sper să reușească. Din păcate, am văzut în discursul din Parlament că domnul premier nu și-a asumat că nu va fi modificată legea pensiilor”, a declarat Budăi. …https://www.romaniatv.net/majorarea-salariului-minim-pasata-intre-guverne-ce-spun-marius-budai-si-violeta-alexandru_496631.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.