spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
17-mai-2024

Urmărire ca în filme la Iaşi! Fiul unui preot din Vaslui, beat, fără permis şi gonind cu maşina pe contrasens

- Advertisement -

Urmărire ca în filme la Iaşi  Momente dramatice pe străzile Iaşului. În această dimineaţă, după o urmărire ca în filme, poliţiştii ieşeni au fost la un pas de a folosi armamentul din dotare. Un fiu de preot a fost personajul principal, negativ. Concret, în jurul orei 03.00, în timp se aflau în patrulă, poliţiştii rutieri din Iaşi au observat că un şofer avea un comportament suspect în trafic. Şoferul, conducătorul autoturismului BMW seria 5 făcea manevre ciudate.

Oamenii legii au pornit semnalele luminoase şi acustice. Poliţiştii rutieri l-au somat pe şoferul autoturismului să oprească, dar fără succes. Şoferul a apăsat până la fund pedala de acceleraţie şi a plecat pe Bulevardul Nicolae Iorga. În speţă, poliţiştii rutieri s-au pus în urmărire. Şoferul inconştient gonea cu o viteză de peste 140 km/h, iar la Staţia de Ambulanţă a virat stânga, spre Podu Ros, intrând pe interzis.

Urmărire ca în filme la Iaşi .  În cele din urmă, acesta a virat spre cartierul Cantemir, ulterior spre Şcoală nr. 23. Oamenii legii s-au ţinut după şoferul inconsient, iar în ajutorul poliţiştilor au ajuns şi cei de la Secţia 4. Ajunşi în faţa lui, oamenii legii au blocat aleea dintre blocuri, chiar în momentul în care tânărul se pregătea să iasă în Şoseaua Nicolina. În cele din urmă, somat de poliţişti să coboare, şoferul încolţit a cedat.

VIDEO

https://www.bzi.ro/urmarire-ca-in-filme-la-iasi-fiu-de-preot-beat-fara-permis-si-gonind-cu-masina-pe-contrasens-3807634

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.