spot_imgspot_img
10.4 C
Vaslui
28-mart.-2024

Echipa Netflix, sechestrată de tăietorii de lemne din România! Clipe de coșmar

- Advertisement -

Problema tăierilor ilegale de lemn din țara noastră va fi prezentată în cadrul unui reportaj-anchetă ce va fi difuzat pe Netflix și care va putea fi vizionat de publicul din întreaga lumea, În timpul filmărilor, jurnaliştii americani au trecut prin clipe de coşmar. Au fost atacați și sechestraţi în pădure de către tăietorii de lemne din Valea Cernei.„Arborii din pădurile seculare din mijlocul Parcului Naţional Domogled au ajuns o mobilă ieftină pe toată Planeta şi decepţionează consumatorii. Broken este serialul Netflix care va fi difuzat în 190 de ţări, începând cu 27 noiembrie.

În episodul despre păduri, echipa Netflix şi Agent Green au fost agresate de tăietorii de lemne. Am scăpat cu bine toţi şi vom scoate adevărul la lumină despre monştri care se ascund în spatele unei piese de mobilă ieftină”, este anunţul postat de organizaţia Agent Green pe pagina de Facebook.

Echipa Netflixa fost însoțită la filmări de Gabriel Păun, activist de mediu la organizația Agent Green. Acesta din urmă a povestit că atât el, cât și echipa de filmare americană au trecut prin momente de coșmar în momentul în care au fost sechestrați. …https://evz.ro/echipa-netflix-sechestrata-de-taietorii-de-lemne-din-romania-clipe-de-cosmar.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.