spot_imgspot_img
10 C
Vaslui
26-apr.-2024

Rebeca si Pavel, câstigãtorii Balului Bobocilor LPS 2019 | FOTO

- Advertisement -

MISS&MISTER… Michael Jackson, Maluma, Ariana Grande si Beyonce, dar si multi alti artisti au cântat, vineri seara, la Casa de Culturã “Constantin Tãnase” din Vaslui. Evident, nu vorbim de însesi marile vedete recunoscute la nivel mondial pentru succesul din muzicã, ci de bobocii Liceului cu Program Sportiv (LPS), care au intrat în jocul emisiunii “Te cunosc de undeva” si s-au transpus în pielea acestor personaje. 12 elevi de clasa a IX-a ai acestui liceu au încercat sã redea cât mai bine trãsãturile cântãretilor selectati de ruletã, au cântat, au dansat si au arãtat cât de bine cunosc emisiunea de pe Antena 1. La final, Rebeca Rotaru si Pavel Hurdubaie au fost desemnati Miss&Mister Boboc LPS 2019, iar Ana-Maria Galer si George Asavei – Miss&Mister “Te cunosc de undeva”.

Editia din acest an a Balului Bobocilor Liceului cu Program Sportiv a strâns la start sase perechi înarmate cu entuziasm si cu o arzãtoare dorintã de a cîstiga mult-râvnita competitie. Este vorba despre Ana-Maria Galer si George Asavei, Florin Nistor si Laura Sandu, Alexandra Dumitriu si Rãzvan Bojoagã, Rebeca Rotaru si Pavel Hurdubaie, Carla Obreja si Robert Danu, Georgiana Ignat si Alin Fîrã. Ei au interpretat, gratie temei spectacolului – emisiunea “Te cunosc de undeva” – artisti de la noi din tarã, dar si vedete de talie mondialã. Este vorba despre Maluma, Carla’s Dreams, Bella Santiago, Nicole Cherry, Ioana Ignat, Marius Moga, Florin Ristei, Ana Baniciu, Tudor Chirilã, Michael Jackson, Ariana Grande si Beyonce. De asemenea, alti patru elevi ai liceului au tinut locul celebrului juriu al emisiunii – Aurelian Temisan, Ozana Barabancea, Andreea Bãlan si Cristi Iacob. Locul prezentatorilor Cosmin Selesi si Alina Puscas a fost tinut de Sorin Popliuc si Alexandra Badea.

Concurentii balului, în postura de… “Influenceri”

Spectacolul a început cu traditionalul film de prezentare al concurentilor, realizat cu sprijinul firmei CB Media. Apoi, fiecare concurent a trebuit sã evolueze pe scenã, interpretând personajul selectat de ruletã. În locul probei de culturã generalã, organizatorii au pregãtit proba “Te cunosc de undeva”, în cadrul cãreia concurentii trebuiau sã rãspundã la întrebãri legate de emisiune, adicã cine sunt prezentatorii, câti membri în juriu are, care sunt acestia, când se difuzeazã emisiunea, pe ce post de televiziune etc. Proba suprizã a fost cu adevãrat o surprizã pentru concurenti, cãci au înteles cu aceastã ocazie cât de greu e sã fii “influencer” (n.r. persoanã care influenteazã opinia publicã prin intermediul retelelor de socializare) – un concept la modã în aceastã perioadã. Transpuse în pielea vedetelor, cei 12 participanti au trebuit sã facã reclamã unor produse precum sampon, pastã de dinti, periutã de dinti, telefon etc. Au urmat apoi nelipsitele probe de dans si numeroase numere artistice prin care bobocii au încercat sã convingã juriul de calitãtile lor.

CB Media a ales cei mai talentati boboci: Alexandra Dumitriu si Alin Fîrã

PREMIANTI…Atitudinea, miscarea artisticã si rãspunsurile la întrebãrile despre emisiunea “Te cunosc de undeva” au contat foarte mult pentru membrii juriului – profesorii Ramona Pavel, Ramona Popa si Constantin Fodor, precum si coregrafa Loredana Rotaru. Acestia i-au desemnat pe Rebeca Rotaru si Pavel Hurdubaie câstigãtorii titlurilor Miss si Mister Boboc LPS 2019. De asemenea, juriul a mai oferit urmãtoarele premii: Premiul II – Georgiana Ignat si Alin Fîrã, Premiul III – Rãzvan Bojoagã si Alexandra Dumitriu, Miss si Mister “Te cunosc de undeva” – Ana-Maria Galer si George Asavei, Miss si Mister Elegantã – Carla Obreja si Florin Nistor, Premiu Special – Laura Sandu si Robert Danu. La rândul ei, CB Media a oferit traditionalele premii Miss si Mister CB Media. Acestea au revenit bobocilor Alexandra Dumitriu si Alin Fîrã, care vor primi din partea CB Media o sedintã foto gratuitã, precum si aparitia într-un videoclip realizat de echipã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.