spot_img
spot_imgspot_img
29.1 C
Vaslui
03-iun.-2024

Buzatu, replicã la Iohannis: „Ar fi acceptat o dezbatere, dacã ar fi venit de pe o altã planetã, candidatul”

- Advertisement -

RÃZBOI… Se ascut sãbiile în politica mare, înaintea confruntãrii de duminicã, în urma cãreia vom afla cine este noul presedinte. Klaus Iohannis a anuntat, inclusiv asearã, cã refuzã o confruntare cu Viorica Dãncilã, în timp ce Rares Bogdan avertizeazã cã, dacã apare la SNSPA, acolo unde Iohannis are o întâlnire cu presa, se va face de rusine. Adicã, PNL îi vor pune piedici si nu o vor lãsa în salã! Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui, spune, ironic, cã Iohannis ar fi participat la o dezbatere în conditiile în care contracandidatul „ar fi venit de pe o altã planetã”. Mai mult, seful Consiliului Judetean Vaslui crede cã presedintele nu acceptã participarea la o dezbatere cu Viorica Dãncilã pe motiv cã „nu poti sã stai fatã în fatã cu un om pe care l-ai înjurat” ani de zile.

Replica liderului PSD Vaslui vine dupã ce europarlamentarul liberal Rares Bogdan a declarat cã poate sã îi înteleagã pe cei care pun la îndoiala neutralitatea dezbaterii la care participã Klaus Iohannis „dacã este vorba despre un candidat necunoscut sau un candidat venit de pe o altã planetã”. Ar accepta (Iohannis, n.r.) o dezbatere dacã candidatul ar fi venit de pe o altã planetã. Deci cu candidatii de pe planeta noastrã, cu atât mai putin cu cei din România, niciodatã nu va accepta. Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui: Buzatu ar sustine cã motivul pentru care Klaus Iohannis nu participã la o dezbatere cu Viorica Dãncilã este legat de faptul cã presedintele a jignit-o pe candidata PSD. „Nu poti sã stai fatã în fatã, fãrã sã te expui oprobriului, cu un om pe care l-ai înjurat, l-ai jignit, l-ai insultat ani de zile”, a spus Buzatu. Întrebat dacã Viorica Dãncilã va fi prezentã marti la dezbaterea organizatã de Klaus Iohannis, Buzatu a spus cã sperã ca social-democrata „sã nu meargã pentru a se expune mai stiu eu cãror initiative ale oamenilor presedintelui”. „Ce fel de dezbatere este aceasta pe care a organizat-o presedintele? Pentru cã putea sã o organizeze din baie… Din baie ne transmitea dorintele sale, puteau vreo doi dincolo de usa bãii sã transmitã întrebãrile si absolut ar fi putut argumenta cã este o dezbatere serioasã. Nu pot fi dezbateri serioase decât cu contracandidati”, a mai spus liderul PSD Vaslui.

Seara trecutã, liderii de organizatii au participat la videoconferintã cu Dãncilã

Dupã sedinta de vineri, seara trecutã, la Centrul de Afaceri, liderii de organizatii PSD din tot judetul, cei mai multi primari în functie, au fost chemati la o videoconferintã. Pe un proiector amplasat în sala Centrului de Afaceri, liderii locali ai PSD au putut asculta discutiile de la centru. „Ni s-a cerut sã ne mobilizãm la maxim, în turul II. Sã mergem, sã vorbim cu oamenii, sã iesim în campanie”, a spus unul dintre primarii prezenti la sedintã. Obiectivul declarat al lui Buzatu este ca, în turul al doilea, sã câstige alegerile prezidentiale din judetul Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.