spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
17-mai-2024

CTP, după cazul din Timişoara: De la „viermii” de pe vremea lui Ceauşescu, am evoluat în ochii autorităţilor, suntem un soi de şobolani

- Advertisement -

„Nu avem lege”, aceasta este scuza perfectă a autorităţilor, a spus la Digi24 Cristian Tudor Popescu care a analizat modul în care instituţiile statului au acţionat în ultimele luni în cazurile de la Timişoara, Caracal, BraziBăicoi.

Toate aceste tragedii au în comun dispreţul autorităţilor faţă de oameni: „Acestor autorităţi, în mod real, puţin le pasă de fiinţele omeneşti”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Nu pot decât să încep cu un banc negru de dinainte de 1989, când Ceauşescu le-a dat un interviu jurnaliştilor străini şi le-a spus: <poporul român e foarte rezistent, le-am scăzut temperatura în casă la 12 grade, au pus haine mai groase şi rezistă, îi hrănesc raţional, le-am asigurat alimentaţie raţională şi rezistă, nu le mai dau nici medicamente, le recomand băi la copcă iarna ca să-şi întărească sănătatea şi rezistă>. Un jurnalist întreabă: <Excelenţă, cu cianură aţi încercat?>

Autorităţile din Timiş nu au încercat cu cianură, ci cu fosfură. Şi au reuşit. Vina e 100% a autorităţilor”, a conchis gazetarul.

El a comentat declaraţiile date marţi la prânz de reprezentanţii instituţiilor implicate în gestionarea cazului de la Timişoara: „Ce spune colecţia de indivizi şi individe, reprezentanţi ai organizaţiilor de stat de acolo, responsabile cică? Principala grijă a tuturor a fost să se scoată nevinovaţi.

Mi-a <plăcut> foarte mult verbul folosit de insul de la Ambulanţă: <mi-ar fi plăcut să nu existe această tragedie>, <mi-ar fi plăcut să ne fi dat seama mai devreme>.

Cum poţi folosi verbul acesta? …https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/ctp-dupa-cazul-din-timisoara-de-la-viermii-de-pe-vremea-lui-ceausescu-am-evoluat-in-ochii-autoritatilor-suntem-un-soi-de-sobolani-1218945

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.