spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
17-mai-2024

Meteo. România, lovită de ciclon. A făcut ravagii în toată Europa deja

- Advertisement -

Vremea se schimbă de miercuri. Un ciclon care vine din vestul Europei va aduce o cantitate importantă de precipitații, dar și o răcire considerabilă a vremii.

De azi (miercuri n.r.) se schimbă vremea. Ciclonul care a adus precipitațiile din Italia și din sudul Elveției și sudul Austriei, adică au fost ploi si partea alpină au fost ninsorile consistente. Acest ciclon s-a declanșat încet încet către est și iată că în curusl zilei de mâine, ploile aduse de acesta ajung și la noi în țară. Vor intra prin sud-vestul României și se vor extinde în toate regiunile. Pentru că vor intra prin sud-vest, cantitatea mare de precipitații va cădea acolo. Acestea pot ajunge și la 30 de litri pe metru pătrat. Este o cantitate destul de importantă.

Totodată, avem parte și de o răcire a vremii. Vorbeam săptămâna trecută despre un anticiclon, provenit din centrul Asiei, este un așa-zis anticiclon centrasiatic de iarnă, aduce aer foarte rece în mișcarea sa către estul Europei și ne atinge periferic și pe noi….https://evz.ro/meteo-romania-lovita-de-ciclon-a-facut-ravagii-in-toata-europa-deja.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.