spot_imgspot_img
14.5 C
Vaslui
24-apr.-2024

Incident şocant în Alba Iulia. Poliţistă bătută de interlopi. Camerele de supraveghere au surprins atacul

- Advertisement -

Incident șocant într-un club din Alba Iulia. O polițistă aflată în timpul liber a fost snopită în bătaie de un interlop. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Un bărbat din Alba Iulia cu antecedente penale a fost reţinut de poliţişti, fiind cercetat pentru lovire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Ulterior, acesta a fost eliberat şi va fi cercetat sub control judiciar. Victima acestuia este o poliţistă aflată în timpul liber.

Scandalul petrecut într-un club din Alba Iulia a fost semnalat pe facebook de un tânăr, care a acuzat-o pe femeie că ea a fost cea care a generat, de fapt, incidentul. Acesta a lăsat să se înţeleagă că va posta şi un video care să arate ce s-a întâmplat, dar nu a mai făcut-o, ba mai mult, postarea sa a dispărut.

Polițista lucrează la o structură secretă a MAI, dar nu era în timpul serviciului. Aceasta a depus plângere, astfel încât bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore (potrivit IPJ Alba), apoi eliberat sub control judiciar. Pe filmare se observă că lucrurile degenerează și femeia este apucată cu brutalitate de păr și trântită pe jos, de față cu toți cei prezenți.

VIDEO

https://www.romaniatv.net/incident-socant-in-alba-iulia-politista-batuta-de-interlopi-camerele-de-supraveghere-au-surprins-atacul-video_498655.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.