spot_img
spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Polițiștii din Iași taie în carne vie! Au trimis după gratii o doctoriță prinsă beată la volan. La câteva minute, un student a ajuns în arest, tot pentru alcool!

- Advertisement -

Doctorița prinsă beată la volan după ce a produs un accident a fost reținută, iar mai apoi plasată sub control judiciar. La câteva minute distanță, un student a avut aceeași soartă. Mai mulți șoferi au fost prinși băuți la volan, iar polițiștii nu au deloc milă. Ajutați de procurori, reușec să trimită în spatele gratiilor șoferii care se cred mai presus de lege

Clipe de groază pentru un medic stomatolog din Iași. Joi seara, Nazira S. a fost chemată la sediul Poliției Rutiere. Reporterii BZI v-au prezentat în exclusivitate, pe larg, cazul ei. După ce a consumat alcool, s-a urcat la volan, a pierdut controlul și a avariat mai multe mașini, aproape de gară. Ieri, medicul a fost reținut pentru 24 de ore, petrecând o noapte în arestul Poliției.  „Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 18 noiembrie, o femeie, de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Iași, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu patru autoturisme parcate. În urma impactului, nu au rezultat victime omenești. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Tânăra a fost reținută

Tânăra în vărstă de 33 de ani a fost reținută.

„Aceasta a fost condusă la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 21 noiembrie, aceasta a fost reținută de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdusă în Arestul I.P.J. Iași”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Doctorița avea o alcoolemie de 0,63 miligrame alcool pur în aerul expirat. I-au fost prelevate două probe biologice de sânge. La una dintre acestea a rezultat o alcoolemie de 1,42 miligrame de alcool pur în sânge, iar la a doua, o alcoolemie de 1,35. Doctorița a fost în cele din urmă plasată sub control judiciar.

Un tânăr student, coleg de arest cu doctorița

La câteva minute după ce polițiștii au băgat-o în arest pe femeie, au făcut același lucru și cu un tânăr. Și acesta a fost reținut după ce a fost prins beat pe străzile Iașului. ….https://www.bzi.ro/politistii-din-iasi-taie-in-carne-vie-au-trimis-dupa-gratii-o-doctorita-prinsa-beata-la-volan-la-cateva-minute-un-student-a-ajuns-in-arest-tot-pentru-alcool-3821149

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.