spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
17-mai-2024

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ion Iliescu a cerut urna mobilă

- Advertisement -

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ion Iliescu, fost lider PSD și fost președinte al României, a cerut urna mobilă. Ion Iliescu a procedat la fel și la primul tur. Se pare că starea de sănătate nu i-a permis să mai meargă la vot, însă Iliescu a decis să își exercite acest drept de acasă, așa cum are posibilitatea  legală să o facă.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ion Iliescu a cerut din nou urnă mobilă pentru alegerile prezidenţiale. Fostul preşedinte şi soţia sa nu vor putea ajunge nici de această dată la secţia de votare de la liceul Jean Monet.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019 TURUL II. Klaus Iohannis: Am votat pentru o Românie modernă, europeană, pentru o Românie normală

Solicitarea a fost făcută sâmbătă seară şi, din primele informaţii, urna mobilă ar urma să ajungă la casa lui Ion Iliescu după ora 12,00.

Fostul preşedinte a cerut urnă mobilă şi în primul tur al alegerilor prezidenţiale. Ion Iliescu a avut mai multe probleme de sănătate pe parcursul acestui an, fiind internat de mai multe ori la Spitalul Elias.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.