spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Alegeri prezidenţiale 2019. Persoanele decedate votează la Ploieşti! Vezi ce s-a întâmplat la o secţie de votare aflată în apropiere de cimitir!

- Advertisement -

Persoanele decedate votează la Ploieşti în turul 2 al alegerilor prezidenţiale. “La Ploieşti, persoanele decedate votează! Vezi la ce secţie de votare se întâmplă aşa ceva!Este chiar în apropiere de cimitir!”, a dezvăluit republikanews.ro. “Situaţie incredibilă la o secţie de votare din Ploieşti. O femeie a descoperit pe liste o persoană dragă ce era aşteptată la urnă deşi este decedată de ani buni. Este povestea Marianei Voicilaş din Ploieşti.”, a relatat site-ul local.

Persoanele decedate votează la Ploieşti: „Am fost şi la Poliţie, la Evidenţa populaţiei”

“Femeia s-a prezentat la urne cu puţin timp la cantina Fero din Mihai Bravu (din apropierea cimitirului Mihai Bravu) unde sunt amenajate două secţii de votare şi de care aparţine.”, a relatat site-ul. “Nu mică i-a fost mirarea să descopere pe lista celor, cu drept de vot aşteptaţi la urne şi pe fiica ei născută în anul 1988 şi care a decedat  la numai şase zile de la venirea pe lume”, s-a scris despre caz.

„Fiica mea apare de 31 de ani pe listele de alegători. Am fost peste tot pentru a îndrepta situaţia. Am fost şi la Poliţie, la Evidenţa populaţiei. Mereu mi se zice acelaşi lucru: a fost ştearsă din baza de date.  După turul trecut am făcut iar reclamaţie pentru că apărea pe listă. Ulterior m-am trezit la uşă cu un poliţist care o căuta pe fiica mea…Ea este de 31 de ani decedată…”, a declarat femeia.  https://www.wowbiz.ro/alegeri-prezidentiale-2019-persoanele-decedate-voteaza-la-ploiesti-vezi-ce-s-a-intamplat-la-o-sectie-de-votare-aflata-in-apropiere-de-cimitir-20052741?utm_source=Adevarul&utm_medium=Web&utm_campaign=alegeri-prezidentiale-2019-persoanele-decedate-voteaza-la-ploiesti-vezi-ce-s-a-intamplat-la-o-sectie-de-votare-aflata-in-apropiere-de-cimitir-20052741

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.