spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
17-mai-2024

News Alert. Încă un moment de panică în Capitală! Bloc evacuat după ce s-a găsit un obuz

- Advertisement -

Stare de alertă în Capitală, după o descoperire care i-a șocat până și pe pompierii ISU.Două scări de bloc din Sectorul 2 au fost evacuate în regim de urgență! Locatarii au părăsit imediat apartamentele după ce într-una din scări a fost descoperit un obuz.

Duminică după-amiază, zeci de familii sunt ieșiți în stradă pe Aleea Budacu, din Sectorul 2, informează Digi 24. Din primele informații, este vorba despre un proiectil de 82 mm cu focos!

Pompierii au acționat conform planului, mai ales că s-a dat Urgență de nivel 3A. Zon a fost izolată și s-a trecut la operațiunea de preluare în siguranță a obuzului, care a revenit în sarcina pirotehniștilor. Se pare că bomba este funcțională și ar fi putut exploda în orice moment!

„În jurul orei 16:00, prin apel la 112, un bărbat a sesizat că a găsit în apartamentul bunicii un obuz. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 23 Poliție, fiind informat și ISUBIF. S-a dispus evacuarea locatarilor din imobil pentru a permite acțiunea de extragere a elementului de muniție. La fața locului se deplasează și specialiștii Serviciului Pirotehnic din cadrul IGPR. Urmează ca polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase să efectueze cercetări în vederea stabilirii modului în care proiectilul a ajuns în posesia persoanei”, se precizează într-un comunicat ISU. …https://evz.ro/news-alert-inca-un-moment-de-panica-in-capitala-bloc-evacuat-dupa-ce-s-a-gasit-un-obuz.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.