spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Cea mai frumoasã boboacã a Liceului Tehnologic „Marcel Guguianu” din Zorleni! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

BAL… Stim cu totii cã o veche traditie licealã este organizarea Balului Bobocilor. Acea petrecere tematicã menitã sã constuiascã un pod între generatii, sã le spunã „Bun venit!” elevilor noi si sã le arate celor care organizeazã (clasele terminale) cã vor avea amintiri de neuitat din liceu. Vineri, 22 noiembrie, la Clubul Obsession din Bârlad, a avut loc Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic „Marcel Guguianu” din Zorleni . Astfel, pret de câteva ore, toti elevii au lãsat deoparte caietele, cãrtile si învãtatul pentru bacalaureat, strângându-se, cu mic cu mare, la club, pentru a urmãri spectacolul ce a început la ora 20:00.

Într-o lume în care viteza si tehnologia ocupã un loc din ce în ce mai important în viata omului modern, doar reîntoarcerea la origini, la valorile si credintele strãmosilor nostri, este uneori singura modalitate de a face fatã presiunii vietii de zi cu zi. Elevii claselor a XII-a A si B, alãturi de profesorii lor diriginti, Iosub Nelia si Iftemie Tamara au încercat sã reînvie adevãratele valori ale neamului românesc, atât prin probele concursului de Miss LT „Marcel Guguianu” cât si prin momentele artistice pregãtite. Tema aleasã pentru editia din acest an a Balului Bobocilor aduce în prezent o frânturã din trecutul glorios al originilor românilor „Jocul ielelor”. Fiecare concurentã a fost transformatã într-o zânã a naturii, scotînd la suprafatã frumusetea lor interioarã si evidentiind naturaletea si gingãsia printr-un dans contemporan. Pe parcursul concursului, concurentele au fãcut fatã provocãrilor propuse, fiind premiate cele mai talentate.

„Jocul ielelor”, proba de aptitudini si culturã traditionalã

Adaptate tematicii, probele concursului au constat în prezentarea unui dans contemporan intitulat „Jocul ielelor”, proba de aptitudini si culturã traditionalã si defilarea în rochii de searã. Spectacolul a fost presãrat de momente artistice locale de exceptie dar si de prestatia artisticã minunatã a invitatului special, UDDI.

La final, juriul, alcãtuit din sponsorii principali si invitatul special UDDI, au desemnat-o cîstigãtoarea titlului de MISS BOCOC 2019 pe Vasilache Bianca Gabriela din clasa a IX a A. „Sincer nu mã asteptam sã câstig, sunt foarte emotionatã si nu pot decât sã vã multumesc tuturor”, a spus Miss Bobos 2019, Bianca Gabriela Vasilache.

S-au remarcat prin naturalete, elegantã, popularitate, originalitate si spontaneitate si celelalte concurente:

-Miss popularitate – Stefãnache Georgiana – Clasa a IX a B

– Miss elegantã – Cretu Alina Nicoleta- Clasa a IX a A

– Miss originalitate -Buganu Ana- Maria- Clasa a IX a B

– Miss naturalete – Serban Ecaterina Teodora- Clasa a IX a B

– Miss spontaneitate – Necula Ramona- Clasa a IX a B

Sponsorii care au ajutat la realizarea acestui eveniment sunt: S.C. AnemariCosinestexS.R.L.Bârlad, Ec. Hultoanã Paula, S.C. Tofan Ovidiu S.R.L. Bârlad, Coregraf Iordache Ana Maria, Hotel Moldova Bârlad, Casa de Modã Mireasa Bârlad, Atelier Geany Bârlad, Salon Elena Caranfil Beauty Concept Bârlad, The King Bârlad, Nadia Cosmetics Bârlad, Gold Box Bârlad, Senator Gabriela Cretu, Cofetãria Vipp Bârlad, Olympia Finessgym Bârlad, Sara Boutique Bârlad, Boghiu Outlet Bârlad, LylyFashion Bârlad, Carbochim Bârlad, Florãria Trandafirul Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.