spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
17-mai-2024

Nemţeanca Diandra Bancu merge mai departe la Vocea României

- Advertisement -

■ talentata nemţeancă a fost salvată de Horia Brenciu ■ ea este o „răsfăţată“ a show-urilor de la vîrsta de 11 ani ■

Nemţenii care au urmărit show-ul de televiziune Vocea României, de vineri, 22 noiembrie, s-au bucurat de faptul că frumoasa şi talentata lor conjudeţeancă, Diandra Bancu, va merge mai departe în echipa lui Horia Brenciu.

Echipa lui Smiley a avut ultimul duel între Zoe, Vasile şi Diandra, cîntăreţul luînd decizia de a merge mai departe cu prima.

Diandra a interpretat una dintre piesele lui Horia Brenciu, „Sunt cine vreau să fiu“ şi l-a convins pe jurat să o salveze. „Ea este Diandra, care acum a cîntat ceva în româneşte pentru prima dată, la «knock-out-uri», drept pentru care am luat-o în echipa mea“, a comentat Horia Brenciu. De altfel, Diandra a fost lăudată şi de Irina Rimesă: „E o plăcere de văzut şi ascultat!“.

La evoluţia din septembrie, Tudor Chirilă a spus, adresîndu-i-se Diandrei: „Ai  voce care rupe!“. Diandra are 16 ani şi este elevă la Colegiul Naţional Roman Vodă. La doar 11 ani, graţie evoluţiei, a smuls ropote de aplauze la Nexstar, show-ul de la Antena 1, unde a interpretat vocal şi a cîntat „la pahare“, melodia „Up in the Air“, smulgînd admiraţia juriului format atunci din Connect-R, Pepe, Lora şi Vasile Muraru.

În 2016, cînd avea doar 13 ani, a urcat pe scena altui show de mare audienţă, Românii au talent, unde a reuşit, cu melodia „Lie, Ciocîrlie“ a Mariei Tănase să -l facă pe Florin Călinescu să afirme: „Ai putea fi o extraordinară cîntăreaţă de operă, peste vreo şapte-opt ani“. Diandra Bancu şi-a început evoluţia la clubul privat Domi Dance din Roman. …http://monitorulneamt.ro/nemteanca-diandra-bancu-merge-mai-departe-la-vocea-romaniei/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.