spot_img
13.1 C
Vaslui
21-sept.-2024
spot_img

Șcene de groază în România. Răzbunare pentru accident. Înjunghiat de 14 ori în magazin

- Advertisement -

Un tânăr de 26 de ani a fost bătut cu sălbăticie, apoi înjunghiat de doi indivizi, tată şi fiu, în localitatea constănţeană Hârşova.  Scena de groază s-a petrecut într-un magazin, de faţă cu mai mulţi clienţi.  Nimeni dintre cei prezenți nu au intervenit pentru a opri atrocitățile.

Cei doi agresori şi-au abandonat victima într-o baltă de sânge. În urma atacului brutal, tânărul ar putea avea nevoie o de operaţie.

O cameră de supraveghere a surprins imaginile terifiante. Astfel, doi bărbaţi au intrat în magazin şi s-au repezit  direct la tânăr. Unul dintre ei îl loveşte cu o sticlă în cap. Apoi, după ce victima cade, amândoi îl lovesc cu sălbăticie cu picioarele.

Persoana agresată, se află acum într-un scaun cu rotile și este internat la secţia de chirurghie a spitalului judeţean Constanţa.

„Am avut pe faţă în jur de 6 tăieturi. Cu ureche, cu tot, se vede. Şi 14 înjunghieri de cuţit. N-am experimentat teamă mai mare ca asta niciodată. A fost un moment greu pentru mine, şi acum îmi tremură vocea când vorbesc despre asta. M-am temut pentru viaţa mea”, a spus omul.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Potrivit celui atacat ar fi vorba de o răzbunare. Totul a pornit de la o tragedie produsă în urmă cu doi ani, atunci când un văr de-al său a avut un accident auto în care a fost implicat și un nepot al atacatorilor. De atunci între cele doua familii a fost un permanent conflict.

Victima atacului afirmă că agresorii, tatăl de 41 de ani şi fiul de 17 ar fi fugit din ţară imediat după agresiune, informează Antena3. …https://evz.ro/scene-de-groaza-in-rominia-razbunare-pentru-accident-injunghiat-de-14-ori-in-magazin.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.