spot_img
spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
19-mai-2024

UPDATE – Ilegalități la Grădinița 33! Conducerea solicită părinților să semneze un contract prin care să vină de acasă cu materiale pentru igienă

- Advertisement -

UPDATE! Profesorul Sorin Bostan, directorul unității a revenit cu un telefon către redacția ZDBC.RO și a făcut o serie de precizări, explicând că a fost o greșeală administrativă ce va fi reparată.

„Vreau să îmi cer scuze de la părinți. Au primit o variantă mai veche, care nu a fost corectată, de contract. Până luni vom retrage aceste contracte greșite și le vom înlocui cu contracte educaționale. Îmi asum această greșeală”, a declarat directorul Grădiniței 33.

Conducerea Grădiniței cu program prelungit nr. 33, ce ține de Școala Constantin Platon din Bacău, le solicită părinților să semneze un contract de prestări servicii atunci când își înscriu copiii. Conform ISJ Bacău, ce face conducerea grădiniței este ilegal.

Părinții copiilor au primit de la conducere un contract de prestări servicii (foto). În afara plăților pentru actul educațional și mesele zilnice, beneficiarii sunt „obligați” să asigure resurse financiare pentru procurarea mijlocelor educaționale, dar și asigurarea de materiale de igienă pentru sălile de clasă și spațiile comune, adică săpun, șervețele, hârtie igienică, dezinfectant etc.

Demersul instituției de învățământ este catalogat drept ilegal de inspectorul general al ISJ Bacău, care a promis că va face un control. „În mod normal, școlile trebuie să încheie contracte educaționale cu părinții, nu de prestări servicii. Poate s-au gândit la faptul că sunt unități de preșcolari cu program prelungit, dar oricum, nu au girul nostru. Chiar o să mă interesez de ce s-au semnat astfel de contracte”, a declarat Vlad.

Directorul Școlii „Constantin Platon”, prof. Sorin Bostan nu a răspuns apelurilor noastre pentru a oferi un punct de vedere. …https://zdbc.ro/ilegalitati-la-gradinita-33-conducerea-solicita-parintilor-sa-semneze-un-contract-prin-care-sa-vina-de-acasa-cu-materiale-pentru-igiena/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.