spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
17-mai-2024

Atac de noapte la moneda naţională? Euro a sărit aseară de pragul psihologic de 4,80 lei pe piaţa interbancară – UPDATE ora 10.30 A.M.

- Advertisement -

Euro a crescut puternic pe piaţa interbancară în această noapte, depăşind pragul psihologic de 4,80 lei. Azi, după ora 9, moneda europeană a coborât uşor la 4,79 lei. Economiştii şi dealerii din trezoreriile băncilor sunt de părere că tendinţa de depreciere a leului va continua şi chiar va începe să devină una relevantă. Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, şi-a exprimat în mai multe rânduri îngrijorarea cu privire la „atacurile de noapte” asupra leului.  Datele pentru cursul valutar interbancar euro/leu şi dolar/leu sunt valabile pentru ora 10.30 A.M.  (28 noiembrie 2019) şi sunt preluate de pe Bloomberg.com. Articolul este actualizat din 20 în 20 de minute. La ora 13, puteţi citi pe ECONOMICA.NET care este cursul oficial anunţat de BNR.

UPDATE (9.30): la 10 minute dupa deschiderea pieţei interbancare în România, leul a coborât uşor sub 4,8 lei, prag peste carea stat toată noaptea trecută, când BNR nu mai avea acces în piaţă. La ora 10.30 a.m., euro se afla la 4,793 lei. Euro a depăşit, miercuri seara, după ora 19.00, pragul de 4,80 lei, pe piaţa interbancară, conform datelor Bloomberg.com. Depăşirea pragului psigologic de 4,8 lei în toiul nopţii nu este o chestiune total neprevăzută de statul român. Până acum, era doar o teamă.

Atac de noapte la moneda naţională? Euro a sărit aseară de pragul psihologic de 4,80 lei pe piaţa interbancară. Ce a spus Isărescu

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.