spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
17-mai-2024

Bombă în lumea politică! Ministrul care a sfidat-o pe Dăncilă a intrat pe mâna Statelor Unite! Legături cu un personaj cheie din scandalul Joe Biden-Ucraina

- Advertisement -

Fostul ministru PSD al Justiției, Ana Birchall, ridică semne de întrebare în presa americană. Aceasta a intrat în vizorul autorităților de peste ocean din cauza legăturilor cu un martor-cheie din ancheta Ucraina care vizează demiterea lui Donald Trump. Birchall a fost în conflict deschis cu premierul Viorica Dăncilă, din al cărei Guvern a făcut parte și, după ce executivul PSD a picat, a fost chiar exclusă din partid.Îngrijorări la Consiliul Național de Securitate din SUA ca urmare a legăturilor dintre ambasadorul SUA în UE, Gordon Sondland și fostul ministru PSD al Justiției, Ana Birchall.

Conform publicației Daily Beast, Sondland este martor-cheie în ancheta din Ucraina ce privește demiterea președintelui american Donald Trump.

Sondland ar fi încercat să aranjeze pentru Ana Birchall mai multe întâlniri cu oameni din SUA și ar fi mers chiar la Casa Albă, în cursul anului trecut, fără vreo programare în prealabil.

Atât Consiliul Național de Securitate al SUA, cât și Departamentul de Stat nu au dorit să comenteze când au fost contactați de publicația americană. Pe de altă parte, Ana Birchall a negat faptul că ar fi mers la Casa Albă fără o programare.

„Acuzațiile sunt false și înjositoare”, a spus Birchall. „Feedback-ul pe care l-am primit tot timpul a fost și este că sunt un partener de încredere și respectat.”

Conform ziariștilor americani, Birchall ridică semne de întrebare deoarece a fost o susținătoare a fostului lider PSD, Liviu Dragnea. …https://www.capital.ro/ministrul-care-a-sfidat-o-pe-dancila-a-intrat-in-vizorul-sua-legaturi-cu-un-personaj-cheie-din-scandalul-joe-biden-ucraina.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.