spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Klaus Iohannis intervine în cazul Caracal. Familia Luizei Melencu, primită la Cotroceni

- Advertisement -

Mama și bunicul Luizei Melencu ajung vineri la Palatul Cotroceni, unde vor fi primiţi de un consilier al preşedintelui Klaus Iohannis. „Mergem cu speranța la domnul președinte și ne pare bine că am fost înțeleși și auziți”, spunea Monica Melencu, înaintea întâlnirii.

Mama și bunicul Luizei Melencu vor merge vineri şi la Palatul Cotroceni, unde au de gând să pună mai multe întrebări. „Eu întrebări am, sper să primesc și răspunsuri la întrebările pe care o să i le adresez domniei sale. Mergem cu speranța la domnul președinte și ne pare bine că am fost înțeleși și auziți. Ce am dori… Având atâtea servicii la dispoziție, sperăm ca dândul să fie foarte bine documentat și informat ca de această dată să nu mai spună minciuni sau alte aberații”, a spus Monica Melencu.

Gheorghe Dincă a violat-o pe Luiza Melencu, tânăra de 18 ani, înainte de o o ucide, au stabilit procurorii DIICOT care investighează cele două crime care au avut loc la Caracal. Acesta ar fi avut un complice, un vecin care îl ajuta la curățenie în curte din când în când. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au emis mandat de arestare pe numele lui Ştefan Risipiteanu.

Bunicul şi mama Luizei nu cred versiunile oficialităţilor şi cred că aşa-zisul violator, Ştefan Risipiceanu, ar fi de fapt o diversiune orchestrată la nivel înalt.

„Vor să atragă atenţia opiniei publice de la adevăraţii vinovaţi. Vinovatul nu este acest om amărât. Noi nu credem că el ar fi fost în stare să facă aşa ceva. Ăsta, pentru un pahar de ţuică şi o bucată de pâine, şi-ar fi vândut şi sufletul. Nu este adevărat. De văzut, l-am văzut pe aici pe la poartă, când au fost momentele alea de tensiune, de groază. Nu am îndrăznit să mergem peste el, să îl întrebăm pentru că sunt oameni plătiţi”, a spus bunicul Luizei, citat de România TV. …https://www.romaniatv.net/familia-luizei-melencu-primita-la-cotroceni_499703.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.