spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
17-mai-2024

Şoferul fugar care a lovit doi oameni la Folteşti avea o alcoolemie RECORD

- Advertisement -

Gălăţeanul de 49 de ani, băut şi fără permis, care, seara trecută (n.r. – joi, 28 noiembrie 2019), la Folteşti, a lovit cu maşina doi pietoni, unul fiind un copil de 8 ani, a fost reţinut şi a fost dus în faţa instanţei, la Judecătoria din Tîrgu Bujor (FOTO în Galeria de imagini de mai jos!), anchetatorii cerând arestarea lui preventivă. Omul a ignorat inclusiv rugăminţile victimelor de a suna la 112. Citeşte pe larg în articolul „Băut şi fără permis, a izbit doi oameni şi a fugit (VIDEO)“.

Au ieşit între timp şi rezultatele alcoolemiei. „La aproximativ o oră de la producerea accidentului, poliţiştii l-au identificat pe bărbatul aflat la volanul autoturismului, acesta era într-o avansată stare de ebrietate, neputând fi testat cu etilotestul, dar a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, rezultatul fiind de 3, 49 g/l alcool în sânge“, a precizat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi.

Starea de sănătate a celor două victime ale sale, un bărbat de 39 de ani şi copilul de 8 ani, este destul de gravă, ambii necesitând intervenţie chirurgicală. „Copilul este internat în serviciul nostru de chirurgie şi ortopedie pediatrică cu o fractură de femur cu deplasare care va necesita intervenţie chirurgicală în zilele următoare şi cu un traumatism cranio-cerebral minor spre mediu”, a precizat dr. Iuliana Moraru, Spitalul de Copii Galaţi. „Bărbatul este în prezent internat în clinica de ortopedie şi traumatologie, urmând a fi supus intervenţiei chirurgicale, diagnosticul este în prezent de ruptură de ligament încrucişat”, a explicat dr. Violeta Şapira, Spitalul de Urgenţă Galaţi.

Bărbatul de 49 de ani este acuzat de comiterea infracţiunilor de conducere fără permis, sub inflenţa băuturilor alcoolice, fugă de la locul accidentului şi vătămare corporală din culpă. El era, înainte de comiterea acestui accident, cercetat în libertate tot pentru că a condus fără permis. Acest accident seamănă cu cel produs tot în Folteşti, acum 3 ani, de Ivanciu Corciovei, gălăţean care, tot fără permis, a lovit doi copii care însă au decedat. Subiect despre care cotidianul nostru a relatat în articolul „A lovit copiii, i-a târât 20 de metri şi i-a proiectat în zidul Primăriei“.  https://www.monitoruldegalati.ro/evenimente/soferul-fugar-care-a-lovit-doi-oameni-la-foltesti-avea-o-alcoolemie-record-foto.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.