spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
17-mai-2024

Bătaie ca la țară în cel mai de fițe club din Iași! Doi moldoveni au sărit în Fratelli pe un student de la Drept. Cine sunt protagoniștii!

- Advertisement -

Un student a ajuns la spital după ce a fost atacat în clubul Fratelli. Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal și fac cercetări, după ce tânărul a ajuns pe mâna medicilor, cu o plagă înjunghiată. Doi tineri au ajuns ieri la audieri și sunt bănuiți că ar fi autorii. Toți cei implicați s-au adunat la club pentru a petrece de balul bobocilor

Bătaie la unul dintre cele mai de fițe cluburi din Iași. Joi seara, mai mulți studenți s-au adunat în clubul Fratelli pentru a petrece de balul bobocilor. Majoritatea dintre ei erau studenți la facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Puțin după miezul nopții, un tânăr în vârstă de 22 de ani a sunat la 112 și a spus că a fost bătut și tăiat în Fratelli. Imediat un echipaj de ambulanță și polițiștii au ajuns în zonă. Polițiștii nu l-au mai găsit la club pe Vlad Ionuț Pașaniuc, tânărul lovit, pentru că fusese transportat la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iași. Medicii au constatat că acesta a suferit mai multe traumatisme și prezenta și două plăgi, la nivelul abdomenului. Tânărul a fost internat pentru a beneficia de tratament de specialitate.

„Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost preluat de către un echipaj medical, în urma unui apel efectuat la numărul unic pentru situații de urgență, 112. Acesta a fost adus la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iași, de către un echipaj medical tip B. În momentul în care a ajuns la spital, s-a constatat că pacientul era policontuzionat, prin agresiune fizică”, precizează prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

A fost înțepat cu un cuțit?

La spital, tânărul a fost diagnosticat cu mai multe traumatisme, contuzii, dar s-a descoperit că suferise și două plăgi, provocate cu un cuțit.

„Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, fiind conștient. Totodată, acesta prezenta și traumatism cranio-facial. Tânărul mai prezenta și două plăgi înțepate, la nivelul flancului drept, în regiunea abdominală. Acesta a primit îngrijiri și a fost dirijat către Neurochirurgie, pentru consult de specialitate. Ulterior, tânărul a revenit la Spitalul «Sf. Spiridon», fiind internat la Secția Chirurgie. În acest moment, pacientul este stabil hemodinamic”, adaugă prof. dr. Diana Cimpoeșu. …https://www.bzi.ro/bataie-ca-la-tara-in-cel-mai-de-fite-club-din-iasi-doi-moldoveni-au-sarit-in-fratelli-pe-un-student-de-la-drept-cine-sunt-protagonistii-3826452

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.