spot_img
spot_imgspot_img
26.8 C
Vaslui
02-iun.-2024

Trei idei de luat acasã pentru orice viitor lider

- Advertisement -

INEDIT…Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad vã invitã la o conferintã interactivã ineditã, sub genericul „Cum sã comunicãm eficient? Trei idei de luat acasã pentru orice viitor lider”. Actiunea va avea loc duminicã, 8 decembrie, ora 10.00, la sediul central al institutiei. Accesul publicului este gratuit! Organizatorul acestei inedite conferinte interactive este bibliotecara Valentina Fornea, din cadrul muzeului bârlãdean.

Arta comunicãrii este cheia succesului în orice domeniu de activitate. Privitã ca proces de transmitere a informatiilor, comunicarea este fundamentul întregii vieti sociale, o conditie sine qua non a existentei si evolutiei omului. În acest context, conferinta urmãreste formularea unor principii importante pentru eficientizarea transferului de informatii, având la bazã tehnici complexe propuse de dr. Andreea Mitan. Invitata va oferi publicului bârlãdean cele mai practice sfaturi pentru o comunicare strategicã, coeziune si persuasiune, aplicabile atât în procesul de integrare în societate, cât si în formarea si dezvoltarea abilitãtilor de lider.

Andreea Mitan este lector la Scoala Nationalã de Studii Politice si Administrative si cercetãtor în cadrul Centrului de Cercetare în Management, fiind specializatã în comunicare si marketing, preocupându-se în special de problematica lucrului cu audiente formate din tineri. Doctor în stiintele comunicãrii, cu o tezã despre identitatea digital natives, a publicat peste 20 de lucrãri stiintifice în jurnale academice si la edituri recunoscute în tarã si în strãinãtate, cea mai recentã fiind cartea de autor „Y: popular culture si identitate”, apãrutã la editura Tritonic (2019). A conferentiat pentru EZA – European Center for Workers’ Questions despre NEETs, somajul în rândurile tinerilor si despre viitorul federatiilor sindicale în economia digitalã. În ultimii 12 ani a fost angajatã ca expert într-o serie de proiecte nationale si internationale, pe teme din sfera antreprenoriatului si a culturii. Din 2017 colaboreazã cu Camera de Comert Norvegiano-Românã (NOROCC), unde ocupã functia de Director executiv.

Conferinta „Cum sã comunicãm eficient? 3 idei de luat acasã pentru orice viitor lider”, se adreseazã tuturor celor care doresc sã îsi îmbunãtãteascã abilitãtile de comunicare asertivã într-un mod practic, fiind un bun prilej de a lua parte la un dialog deschis si constructiv.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.