spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Suspectul în cazul atacului armat din Bârlad, identificat la Tecuci de polițiști!

- Advertisement -
Aceasta este mașina suspectului din care se presupune că s-a tras cu arma

PRINS… După patru zile de căutări, bărbatul de 30 de ani  suspectat de tentativă de omor, folosire de armă letală în mod ilegal și încălcarea regimului armelor și munițiilor, a fost prins. Acesta se afla pe raza județului  Galați, în municipiul Tecuci,  aseară, când a fost identificat de polițiștii vasluieni. În prezent se află la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui unde este audiat.

„În referire la evenimentul petrecut în seara de 29 noiembrie a.c., ora 22.00, pe raza municipiului Bârlad, în urma căruia a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept, facem următoarele precizări: În urma activităților specifice desfășurate de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, în seara de 3 decembrie a.c., pe raza municipiului Tecuci, județul Galați, polițiștii  au depistat bărbatul în vârstă de 30 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, care se sustrăgea  cercetărilor. Acesta a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru continuarea cercetărilor în cauză. Polițiștii vasluieni  au  beneficiat  de sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați.”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Reamintim că vineri seara, pe 29 noiembrie, în intersecția din zona Confecții, un bărbat în vârstă de 27 de ani, a sunat la 112 și a spus că mașina în care se afla a fost atacată  și că din alt autoturism s-au tras trei focuri de armă. În urma audierilor, victima  l-a indicat drept atacator pe bărbatul de 30 de ani, fiul unei grefiere din cadrul Judecătoriei Bârlad. Până  la această  oră, deși s-au efectuat percheziții domiciliare la adresa suspectului, nu a fost găsită arma letală cu care se presupune că a tras. Polițiștii i-au percheziționat și mașina personală, însă tot nu au găsit indicii care să ducă la găsirea vreunei arme de foc.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.