spot_imgspot_img
11.2 C
Vaslui
26-apr.-2024

Neamţ: Un nou accident cu victimă, la Turtureşti

- Advertisement -

Un nou accident rutier, soldat cu o victimă, a avut loc, joi seară, 12 decembrie, în jurul orei 20, în localitatea Turtureşti.

Conform primelor informaţii oferite de salvatorii nemţeni care s-au deplasat la locul accidentului, o şoferiţă de 40 de ani a ajuns cu maşina într-un şanţ de pe marginea şoselei. Ea a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, apoi a fost transportată la spital.

“Accident rutier în comuna Girov, sat Turturești. O mașină  a intrat într-un șanț. Nu sînt persoane încarcerate. Pompierii s-au deplasat la locul solicitării cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD TIM.

Conducătorul auto, o femeie de 40 de ani, victima accidentului a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului după care a fost transportată la spital”, au transmis reprezentanţii ISU Neamţ.

Miercuri, 11 decembrie, tot la Turtureşti a avut loc un alt accident rutier, soldat cu două persoane încarcerate. Ştirea aici: http://monitorulneamt.ro/neamt-accident-grav-coliziune-intre-doua-autoturisme-doua-persoane-incarcerate/

Vom reveni cu informaţii privind accidentul de joi seară.

UPDATE: Conform primelor informaţii oferite de poliţiştii nemţeni, femeia de 40 de ani se întorcea de la serviciu şi se deplasa pe direcţia Piatra Neamţ – Girov, iar, la un moment dat, a pierdut controlul volanului, pe fondul neadaptării vitezei la un carosabil alunecos. A pătruns pe contrasens, a ajuns cu maşina în şanţ, s-a răsturnat, dar apoi a revenit pe patru roţi.

http://monitorulneamt.ro/neamt-un-nou-accident-cu-victima-la-turturesti/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.