spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Tragedie după tragedie în prag de Sărbători! Un ieșean s-a spânzurat, iar altul și-a tăiat venele. Totul după ce s-au certat cu soțiile!

- Advertisement -

Tragedie după tragedie în prag de sărbători. Un ieșean a trecut milimetric pe lângă moarte după ce și-a tăiat venele de la ambele mâini. A recurs la un asemenea gest după o ceartă cu soția. Din fericire, a fost găsit la timp și salvat. Nu la fel de norocos a fost însă un alt bărbat care, tot după o ceartă cu soția, s-a spânzurat într-o anexă din curte Final de an dramatic pentru două familii din Iași. Zilele trecute, un bărbat în floarea vârstei s-a sinucis, iar altul a încercat să se sinucidă, după ce s-au certat cu soțiile. Unul dintre ei, în vârstă de 41 de ani, de loc din comuna ieșeană Popricani, a trecut printr-o perioadă mai grea, după moartea tatălui său. Din câte se pare, Cristian A. a intrat în depresie și a ajuns să se certe frecvent cu soția sa. După o ceartă mai aprinsă, bărbatul a spart o oglindă, iar cu cioburile s-a tăiat adânc la ambele mâini. O vecină de-a bărbatului a sunat disperată la 112 și a cerut ajutor. Un echipaj medical a ajuns la fața locului, iar după ce i-a acordat primele îngrijiri, l-a transportat de urgență la spital pentru îngrijiri. Din fericire, a fost găsit la timp, iar medicii l-au salvat. Va avea însă nevoie de ceva vreme pentru a depăși aceste momente grele.

Nu a putut fi salvat

Un alt bărbat, din comuna Dolhești, nu a avut însă același noroc. Costică P. a început în urmă cu ceva timp să-și înece amarul în alcool. Certurile din casa lui s-ar fi înmulțit și și-ar fi anunțat de mai multe ori soția că vrea să se sinucidă. Acum câteva zile, după o ceartă, a ieșit din casă și i-a spus soției că se va sinucide. Femeia nu l-a crezut pentru că de-a lungul timpului i-a mai spus asta. Bărbatul a ieșit din locuință și nu s-a mai întors. Când a ieșit să vadă unde s-a dus, femeia l-a găsit spânzurat într-o anexă. Imediat a sunat la numărul unic de urgențe 112 și a cerut ajutor. Un echipaj medical a ajuns la fața locului, dar, din păcate, nu a mai putut face nimic pentru el. Era mort deja. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal….https://www.bzi.ro/tragedie-dupa-tragedie-in-prag-de-sarbatori-un-iesean-s-a-spanzurat-iar-altul-si-a-taiat-venele-totul-dupa-ce-s-au-certat-cu-sotiile-3836387

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.